Parimad Retseptid logo

Kanafilee koorekastmes (retsept)

Viimati uuendatud: 24/09/2023
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)

Kanafilee koorekastmes retsept

Ühel pannil valmiv maitsev ja kiire kanafilee koorekastmes on ideaalne argiõhtu roog, mis sobib igasuguse teie valitud lisandiga. See kana on õrn ning pehme ja kreemine koorekaste sobib siia juurde ideaalselt.

Kanafilee võib tihti jääda kuiv ja maitsetu. Kui valmistate aga seda selle retsepti järgi, jääb see mahlane ja õrn, eriti koos selle siidise ja küüslauguse koorekastmega. Maitsetuks see kindlasti ei jää.

Selles retseptis on soovitatav lõigata poest ostatud kanarinnafilee õhemaks, ehk pooleks, et kana küpseks kiiremini. Ka ei pea siin retseptis kanafileed ennem haamri või tainarulliga õhukeseks tampima. Kui tahate eriti kuldset ja krõbedat koorikut kanale, raputage fileele enne praadimist peale veidi jahu. See aitab ka pärast kastmel veidi pakseneda.

Kanafilee koorekastmes

Õrn ning pehme kanafilee rikkalikus küüslaugu-koorekastmes on mõnus ja lihtne roog, mis valmib kiiresti ühel pannil.
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin Kommenteeri
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 20 minutes
Aeg kokku: 30 minutes
Portsionit: 2
Kalorid: 548kcal

Koostisosad 

  • 2 kana rinnafileed
  • ½ tl soola
  • ½ tl musta pipart
  • ¼ tl paprikapulbrit
  • 30 g nisujahu
  • 2 spl oliiviõli
  • 1 spl võid
  • 1 hakitud väike sibul
  • 2 spl hakitud küüslauku
  • 300 ml kanapuljongit
  • 250 ml vahukoort
  • ¼ tl musta pipart
  • ¼ tl Itaalia maitseainesegu
  • 30 g riivitud parmesani juustu

Valmistamine

  1. Poolitage mõlemad kanafilee pikkupidi pooleks nii, et saate kokku 4 tükki.
  2. Lisage taldrikule jahu. Maitsestage kanafileed mõlemalt poolt soola, pipra ja paprikapulbriga. Seejärel katke mõlemalt poolt jahuga.
  3. Kuumutage pannil oliiviõli. Lisage või ning seejärel kanafilee tükid. Praadige kanafileed 4-5 minutit mõlemalt poolt, kuni need on pealt kuldpruunid ja seest küpsenud. Eemaldage kana ja asetage kõrvale.
  4. Lisage pannile veel õli ning praadige sibulat 2-3 minutit. Lisage küüslauk ja praadige veel 30 sekundit.
  5. Valage pannile ettevaatlikult kanapuljong ja vahukoor. Segage hästi läbi. Kuumutage 2-4 minutit, kuni kaste on paksenenud.
  6. Maitsestage kastet pipra ja Itaalia maitseaineseguga. Lisage juurde parmesani juust. Segage läbi.
  7. Lisage kanafileed tagasi kastmesse ning segage, et kana oleks ühtlaselt kastmega kaetud. Serveerige oma lemmiklisandiga.

Toitumisalane teave

Kalorid: 548kcalSüsivesikud: 26gValgud: 33gRasvad: 34gKüllastunud rasvhapped: 13gKolesterool: 127mgSool: 1580mgPotassium: 668mgKiudained: 2gSugar: 6gA-Vitamiin: 692IUC-Vitamiin: 8mgKaltsium: 216mgRaud: 2mgMagneesium: 53mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Liharoad

    5 from 1 vote (1 rating without comment)
    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Retsepti hinnang




    Maksimaalne faili üleslaadimise suurus: 10 MB. Saate üles laadida: pilt, video. Pane failid siia

    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Kalorid
    548
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    34
    g
    52
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    13
    g
    81
    %
    Kolesterool
     
    127
    mg
    42
    %
    Sool
     
    1580
    mg
    69
    %
    Potassium
     
    668
    mg
    19
    %
    Süsivesikud
     
    26
    g
    9
    %
    Kiudained
     
    2
    g
    8
    %
    Sugar
     
    6
    g
    7
    %
    Valgud
     
    33
    g
    66
    %
    A-Vitamiin
     
    692
    IU
    14
    %
    C-Vitamiin
     
    8
    mg
    10
    %
    Kaltsium
     
    216
    mg
    22
    %
    Raud
     
    2
    mg
    11
    %
    Magneesium
     
    53
    mg
    13
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.