Poolitage mõlemad kanafilee pikkupidi pooleks nii, et saate kokku 4 tükki.
Lisage taldrikule jahu. Maitsestage kanafileed mõlemalt poolt soola, pipra ja paprikapulbriga. Seejärel katke mõlemalt poolt jahuga.
Kuumutage pannil oliiviõli. Lisage või ning seejärel kanafilee tükid. Praadige kanafileed 4-5 minutit mõlemalt poolt, kuni need on pealt kuldpruunid ja seest küpsenud. Eemaldage kana ja asetage kõrvale.
Lisage pannile veel õli ning praadige sibulat 2-3 minutit. Lisage küüslauk ja praadige veel 30 sekundit.
Valage pannile ettevaatlikult kanapuljong ja vahukoor. Segage hästi läbi. Kuumutage 2-4 minutit, kuni kaste on paksenenud.
Maitsestage kastet pipra ja Itaalia maitseaineseguga. Lisage juurde parmesani juust. Segage läbi.
Lisage kanafileed tagasi kastmesse ning segage, et kana oleks ühtlaselt kastmega kaetud. Serveerige oma lemmiklisandiga.