Go Back
+ servings

Kanafilee koorekastmes

Õrn ning pehme kanafilee rikkalikus küüslaugu-koorekastmes on mõnus ja lihtne roog, mis valmib kiiresti ühel pannil.
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 20 minutes
Aeg kokku: 30 minutes
Portsionit: 2
Kalorid: 548kcal

Koostisosad 

  • 2 kana rinnafileed
  • ½ tl soola
  • ½ tl musta pipart
  • ¼ tl paprikapulbrit
  • 30 g nisujahu
  • 2 spl oliiviõli
  • 1 spl võid
  • 1 hakitud väike sibul
  • 2 spl hakitud küüslauku
  • 300 ml kanapuljongit
  • 250 ml vahukoort
  • ¼ tl musta pipart
  • ¼ tl Itaalia maitseainesegu
  • 30 g riivitud parmesani juustu

Valmistamine

  1. Poolitage mõlemad kanafilee pikkupidi pooleks nii, et saate kokku 4 tükki.
  2. Lisage taldrikule jahu. Maitsestage kanafileed mõlemalt poolt soola, pipra ja paprikapulbriga. Seejärel katke mõlemalt poolt jahuga.
  3. Kuumutage pannil oliiviõli. Lisage või ning seejärel kanafilee tükid. Praadige kanafileed 4-5 minutit mõlemalt poolt, kuni need on pealt kuldpruunid ja seest küpsenud. Eemaldage kana ja asetage kõrvale.
  4. Lisage pannile veel õli ning praadige sibulat 2-3 minutit. Lisage küüslauk ja praadige veel 30 sekundit.
  5. Valage pannile ettevaatlikult kanapuljong ja vahukoor. Segage hästi läbi. Kuumutage 2-4 minutit, kuni kaste on paksenenud.
  6. Maitsestage kastet pipra ja Itaalia maitseaineseguga. Lisage juurde parmesani juust. Segage läbi.
  7. Lisage kanafileed tagasi kastmesse ning segage, et kana oleks ühtlaselt kastmega kaetud. Serveerige oma lemmiklisandiga.

Toitumisalane teave

Kalorid: 548kcalSüsivesikud: 26gValgud: 33gRasvad: 34gKüllastunud rasvhapped: 13gKolesterool: 127mgSool: 1580mgPotassium: 668mgKiudained: 2gSugar: 6gA-Vitamiin: 692IUC-Vitamiin: 8mgKaltsium: 216mgRaud: 2mgMagneesium: 53mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!