Ärka üles värskelt valmistatud koduste pannkookide maitsva aroomi saatel! Need klassikalised Ameerika pannkoogid on kohevad, võised ja täiuslikult magusad ning sobivad ideaalselt hommikusöögiks. Olenemata sellest, kas lisate neile puuvilju, marju võtavad nad oma sööjad kindlasti sõnatuks. Nii et süüdake pliit ja alustage küpsetamist!
Koostisained:
Valmistamine:
Sõeluge jahu, küpsetuspulber, suhkur ja sool suurde kaussi kokku.
Tehke lusikaga keskele süvend ning lisage piim, sulatatud või ja muna. Segage, kuni tainas on ühtlane.
Kuumutage kergelt õlitatud pann keskmisel kuumusel.
Valage tainas pannile, kasutades umbes 30 ml tainast iga pannkoogi kohta.
Küpsetage umbes 2-3 minutit, kuni moodustuvad mullid ja servad muutuvad kuivaks. Seejärel pöörake pannkook ümber ja küpsetage, kuni teine külg on samuti pruunistunud.
Korrake pannkookide küpsetamist ülejäänud tainaga.
koostisained
Juhised
Sõeluge jahu, küpsetuspulber, suhkur ja sool suurde kaussi kokku.
Tehke lusikaga keskele süvend ning lisage piim, sulatatud või ja muna. Segage, kuni tainas on ühtlane.
Kuumutage kergelt õlitatud pann keskmisel kuumusel.
Valage tainas pannile, kasutades umbes 30 ml tainast iga pannkoogi kohta.
Küpsetage umbes 2-3 minutit, kuni moodustuvad mullid ja servad muutuvad kuivaks. Seejärel pöörake pannkook ümber ja küpsetage, kuni teine külg on samuti pruunistunud.
Korrake pannkookide küpsetamist ülejäänud tainaga.
Jäta tagasiside