Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Carpaccio
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
45
minutes
minutes
Aeg kokku:
45
minutes
minutes
Portsionit:
2
Kalorid:
930
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
2
spl
oliiviõli
▢
1
spl
palsamiäädikat
▢
2
tl
Dijoni sinepit
▢
450
g
veise sisefileed
▢
20
g
beebirukolat
▢
30
g
Parmigiano Reggiano juustu või muud kõva Itaalia juustu
▢
maitse järgi meresoola
▢
maitse järgi värskelt jahvatatud must pipart
Valmistamine
Kastme valmistamiseks vispeldage väikeses kausis kokku oliiviõli, palsamiäädikas, Dijoni sinep ning sool ja pipar.
Viilutage sisefilee võimalikult õhukeseks. See on palju lihtsam, kui liha on osaliselt külmutatud või kui kasutate elektrilist nuga.
Laotage rukola 2 taldrikule, asetage peale veiselihaviilud ning maitsestage kergelt hea meresoola ja värskelt jahvatatud musta pipraga.
Kaunistage juustulaastudega ning seejärel piserdage kastmega kergelt üle. Serveerige kohe.
Toitumisalane teave
Kalorid:
930
kcal
Süsivesikud:
5
g
Valgud:
59
g
Rasvad:
74
g
Küllastunud rasvhapped:
26
g
Kolesterool:
205
mg
Sool:
816
mg
Kiudained:
1
g
Sugar:
1
g
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!