Basiilikupesto (retsept)

Basiilikupesto retsept

Selle hõrgutava basiilikupesto põhikomponentideks on basiilik, oliiviõli, männipähklid ja parmesan. Peterselli lisamine annab pestole erilise lisamaitse. Seda pestot võite määrida nii saiale, kasutada pasta valmistamiseks kui ka süüa niisama!

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg5 minutitAeg kokku5 minutit

Koostisained:


 60 g värskeid basiiliku lehti
 70 g riivitud parmesani
 115 ml oliiviõli
 12 g hakitud värsket peterselli
 35 g männipähkleid
 4 küüslauguküünt

Valmistamine:


1

Lisage köögikombaini või blenderisse basiilik, parmesan, oliiviõli, petersell, männipähklid ja küüslauk.

2

Blenderdage kuniks on moodustunud ühtlane pasta.

koostisained

 60 g värskeid basiiliku lehti
 70 g riivitud parmesani
 115 ml oliiviõli
 12 g hakitud värsket peterselli
 35 g männipähkleid
 4 küüslauguküünt

Juhised

1

Lisage köögikombaini või blenderisse basiilik, parmesan, oliiviõli, petersell, männipähklid ja küüslauk.

2

Blenderdage kuniks on moodustunud ühtlane pasta.

Basiilikupesto