Otsid maitsvat ja rahuldust pakkuvat pastarooga, mida lisada oma repertuaari? Miks mitte proovida omatehtud gnocchi valmistamist? Need pehmed Itaalia päritolu gnocchid on valmistatud vaid mõnest lihtsast koostisosast, sealhulgas kartulist, jahust ja munast. Kui tainas on vormitud, rullitakse see pikkadeks ussideks ja lõigatakse just parajateks suupärasteks tükkideks, misjärel keedetakse, kuni need veepinnale tõusevad. Gnocchisid võib serveerida juustuga, pestoga või omale meelepärase kastmega.
Koostisained:
Valmistamine:
Kuumutage soolatud vesi suures potis keemiseni. Lisage kooritud kartulid ja keetke umbes 15 minutut, kuni need on pehmed, kuid veel veidi kõvad. Kurnake, jahutage ja purustage kahvli või nuiaga püreeks.
Segage suures kausis kartulipüree, jahu ja muna ühtlaseks massiks. Sõtkuge kätega, kuni tainas moodustab palli.
Vormige tainast pikad ca 1 cm läbimõõduga "ussid". Lõigake ussid 2 cm pikkusteks tükkideks ning tõmmake kahvliga peale gnocchile iseloomulik muster.
Kuumutage suures potis kergelt soolatud vesi keemiseni. Visake gnocchid sisse ja keetke 3-5 minutit või kuni need vee pinnale tõusevad.
Serveerige omale meelepärase kastmega.
koostisained
Juhised
Kuumutage soolatud vesi suures potis keemiseni. Lisage kooritud kartulid ja keetke umbes 15 minutut, kuni need on pehmed, kuid veel veidi kõvad. Kurnake, jahutage ja purustage kahvli või nuiaga püreeks.
Segage suures kausis kartulipüree, jahu ja muna ühtlaseks massiks. Sõtkuge kätega, kuni tainas moodustab palli.
Vormige tainast pikad ca 1 cm läbimõõduga "ussid". Lõigake ussid 2 cm pikkusteks tükkideks ning tõmmake kahvliga peale gnocchile iseloomulik muster.
Kuumutage suures potis kergelt soolatud vesi keemiseni. Visake gnocchid sisse ja keetke 3-5 minutit või kuni need vee pinnale tõusevad.
Serveerige omale meelepärase kastmega.
Jäta tagasiside