Avokaado-šokolaadivaht (retsept)

Viimati uuendatud: 28/09/2023
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)

Avokaado-šokolaadivaht retsept

Avokaado-šokolaadivaht on tervislik magustoit, mis on rikkalik, rammus ja õhuline. Samuti sobib see veganitele ja on rafineeritud suhkru vaba!

Avokaado-šokolaadivaht on tervislik retsept, mis ei nõua küpsetamist ja koosneb vaid käputäiest koostisosadest. Samuti kulub selle valmistamiseks ainult mõni minut. Paksu, kreemjat ja šokolaadist ning iseloomuliku mousse tekstuuriga magustoitu on lihtne valmistada ja veelgi lihtsam nautida.

Avokaadot ei ole alati reklaamitud kui magustoitude koostisosa, vaid seda on peetud pigem selliseks supertoiduks omapäi. Kui leiti, et avokaadol on suur rasvasisaldus, neutraalne maitse ja paks ning kreemjas tekstuur, sai sellest fantastiline asendus teistele koostisosadele ka magustoitudes. Seda kasutatakse tihti kreemi alternatiivina ning avokaadol on see roll ka siin magustoidus.

Avokaado-šokolaadivaht

Avokaado-šokolaadivaht on tervislik magustoit, mida iseloomustab rikkalik, rammus maitse ja kerge õhulisus. See magustoit sobib ka veganitele ja on rafineeritud suhkru vaba.
#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #ed9f16; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #ed9f16; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #ed9f16; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #ed9f16; }
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin Kommenteeri
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Jahtumise aeg1 hour
Aeg kokku: 1 hour 10 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 330kcal
Vältige ekraani pimedaks muutumist

Koostisosad 

  • 2 küpset avokaadot
  • 80 g sulatatud tumedat šokolaadi
  • 25 g kakaopulbrit
  • 60 ml mandlipiima
  • 2 spl vahtrasiirupit
  • 2 tl vanilliekstrakti
  • näpuotsaga soola
  • vahukoort serveerimiseks valikuline
  • vaarikaid serveerimiseks valikuline

Valmistamine

  1. Blenderdage avokaado, sulatatud šokolaad, kakaopulber, mandlipiim, vahtrasiirup, vanilliekstrakt ja sool ühtlaseks kreemjaks massiks.
  2. Jagage segu võrdselt nelja kaussi või purki ning laske külmikus vähemalt 1 tund jahtuda.
  3. Serveerige soovi korral koos vahukoore ja/või vaarikatega.

Toitumisalane teave

Kalorid: 330kcalSüsivesikud: 28gValgud: 5gRasvad: 24gKüllastunud rasvhapped: 8gKolesterool: 1mgSool: 34mgPotassium: 751mgKiudained: 11gSugar: 12gA-Vitamiin: 155IUC-Vitamiin: 10mgKaltsium: 65mgRaud: 4mgMagneesium: 108mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Pudingid ja sufleed

    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Maksimaalne faili üleslaadimise suurus: 10 MB. Saate üles laadida: pilt, video. Pane failid siia

    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Kalorid
    330
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    24
    g
    37
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    8
    g
    50
    %
    Kolesterool
     
    1
    mg
    0
    %
    Sool
     
    34
    mg
    1
    %
    Potassium
     
    751
    mg
    21
    %
    Süsivesikud
     
    28
    g
    9
    %
    Kiudained
     
    11
    g
    46
    %
    Sugar
     
    12
    g
    13
    %
    Valgud
     
    5
    g
    10
    %
    A-Vitamiin
     
    155
    IU
    3
    %
    C-Vitamiin
     
    10
    mg
    12
    %
    Kaltsium
     
    65
    mg
    7
    %
    Raud
     
    4
    mg
    22
    %
    Magneesium
     
    108
    mg
    27
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.