Traditsioonilise saksa Glühwein’i väänduseks on see kerge ja värskendav glögi, mis on siiski täis pühade vürtse ja soojust. Punase veini asemel valgest veinist valmistatud hõõgveini retseptis on nii tsitruseliste kui ka kaneeli nüansse, mis teeb sellest ideaalse pühadejoogi!
Koostisained:
Valmistamine:
Peske ja lõigake apelsin ja sidrun. (NB! Võite mõned viilud kaunistamiseks kõrvale panna.)
Lisage vein, puuviljaviilud, kaneel, apelsinimahl, nelk, suhkur, rumm (valikuline) ja tähtaniis (valikuline) keskmise suurusega potti.
Kuumutage veini madalal kuumusel umbes 45 minutit. Oluline on, et vein ei keeks, sest muidu aurustub alkohol. Segage aeg-ajalt!
Proovige hõõgveini ja lisage maitse järgi veel suhkrut.
Valage hõõgvein läbi sõela ning serveerige täiendavate tsitrusviljade ja kaneelipulgaga (valikuline).
koostisained
Juhised
Peske ja lõigake apelsin ja sidrun. (NB! Võite mõned viilud kaunistamiseks kõrvale panna.)
Lisage vein, puuviljaviilud, kaneel, apelsinimahl, nelk, suhkur, rumm (valikuline) ja tähtaniis (valikuline) keskmise suurusega potti.
Kuumutage veini madalal kuumusel umbes 45 minutit. Oluline on, et vein ei keeks, sest muidu aurustub alkohol. Segage aeg-ajalt!
Proovige hõõgveini ja lisage maitse järgi veel suhkrut.
Valage hõõgvein läbi sõela ning serveerige täiendavate tsitrusviljade ja kaneelipulgaga (valikuline).
Jäta tagasiside