Viige oma maitsemeeled pöörasele juustuseiklusele! Tutvustame soolaseid ja imemaitsvaid juustumuffineid. Need soolased muffinid on täis juustu ning maitsetaimede ja vürtside segu, mis muudavad muffinid võrratult pehmeks ja maitseküllaseks. Need juustumuffinid sobivad ideaalselt hommikusöögiks, lõunasöögiks või vahepalaks valmides kiiresti ja lihtsalt. Nii et soojendage oma ahi ette ja valmistuge nautima sooja, juustust maiust iga suutäiega!
Koostisained:
Valmistamine:
Kuumutage ahi 180 kraadini (standardahju puhul) või 160 kraadini (pöördõhuga ahju puhul).
Asetage või ja pressitud küüslauk kuumakindlasse kaussi ja sulatage mikrolaineahjus 30 sekundi kaupa, kuni või on täielikult sulanud. Segage!
Pintseldage segu ohtralt 12 muffinivormi, määrides neisse kindlasti ka veidi küüslauku. NB! Jätke veidi võid varuks muffinite pealt pintseldamiseks.
Segage kausis omavahel kokku jahu, küpsetuspulber, küpsetussooda ja sool.
Eraldi kausis vispeldage omavahel kokku muna, piim, hapukoor, õli, hakitud värsket petersell ja purustatud küüslauk.
Valage segu kuivainete hulka ning segage ettevaatlikult läbi. Seejärel lisage juust ning segage uuesti võimalikult vähe kordi, mitte rohkem kui 7 suurt segamist (pehmete muffinite saladus).
Jagage tainas 12 muffinivormis oleva augu vahel. NB! Tainas peaks olema paks ja täitma muffinivormi ülaosani.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus 22-25 minutit või kuni muffinid on kuldsed ja krõbedad ning kerkivad tagasi, kui neid keskelt puudutada.
Tõstke muffinid jahutusrestile ja pintseldage need ülejäänud võiga (vajadusel asetage võisegu uuesti mikrolaineahju) ja jahutage veidi enne serveerimist.
koostisained
Juhised
Kuumutage ahi 180 kraadini (standardahju puhul) või 160 kraadini (pöördõhuga ahju puhul).
Asetage või ja pressitud küüslauk kuumakindlasse kaussi ja sulatage mikrolaineahjus 30 sekundi kaupa, kuni või on täielikult sulanud. Segage!
Pintseldage segu ohtralt 12 muffinivormi, määrides neisse kindlasti ka veidi küüslauku. NB! Jätke veidi võid varuks muffinite pealt pintseldamiseks.
Segage kausis omavahel kokku jahu, küpsetuspulber, küpsetussooda ja sool.
Eraldi kausis vispeldage omavahel kokku muna, piim, hapukoor, õli, hakitud värsket petersell ja purustatud küüslauk.
Valage segu kuivainete hulka ning segage ettevaatlikult läbi. Seejärel lisage juust ning segage uuesti võimalikult vähe kordi, mitte rohkem kui 7 suurt segamist (pehmete muffinite saladus).
Jagage tainas 12 muffinivormis oleva augu vahel. NB! Tainas peaks olema paks ja täitma muffinivormi ülaosani.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus 22-25 minutit või kuni muffinid on kuldsed ja krõbedad ning kerkivad tagasi, kui neid keskelt puudutada.
Tõstke muffinid jahutusrestile ja pintseldage need ülejäänud võiga (vajadusel asetage võisegu uuesti mikrolaineahju) ja jahutage veidi enne serveerimist.
Jäta tagasiside