See paks ja siidine vahtrasiirup on rikkaliku vahtra maitsega ning suurepärane lisand pannkookidele ja muudele magustoitudele. Seda lihtsalt vahtrasiirupid on lihtne kodus valmistada vaid viiest koostisosast.
Vähem kui 30 minutit ja 5 koostisosa ning te saate super maitsva vahtrasiirupi, mis säilib külmikus 1-2 kuud. Põhikoostisosa selle siirupi puhul on vahtraekstrakt, mis annab sellele maitsvale magustoidu lisandile omapärase ja hea maitse.
Segage kokku suhkur, mesi ja vesi suures potis ning kuumutage, kuni segu hakkab keema. Keerake kuumust madalamaks ning laske segul keeda 8-10 minutit, pidevalt segades.
Eemaldage pott pliidilt ning laske 5 minutit jahtuda. Seejärel segage sisse vahtraekstrakt ja vanilliekstrakt.
Säilitage kaanega purgis külmikus üks kuni kaks kuud.
Kalorid: 107kcalSüsivesikud: 28gValgud: 0.02gRasvad: 0.1gSool: 3mgPotassium: 14mgKiudained: 0.01gSugar: 28gC-Vitamiin: 0.02mgKaltsium: 8mgRaud: 0.1mgMagneesium: 1mg