Pesto pasta on maitsev ja lihtsasti valmiv roog, mis sobib ideaalselt igaks puhuks. See retsept sobib suurepäraselt kiireks õhtusöögiks või külaliste vastuvõtmiseks. Pehme kana, al dente pasta, päikesekuivatatud tomatid ja maitsekas pestokaste loovad imelise maitsete kombinatsiooni. Pestokastme kogust võite vastavalt maitsele kohandada ning veelgi parema tulemuse saavutamiseks on soovitatav kasutada isevalmistatud kodust pestot.
Koostisained:
Valmistamine:
Pange suur pott veega keema ning maitsestage soolaga. Lisage sisse pasta ning keetke seda umbes 8-10 minutit või kuni al dente. Seejärel nõrutage ja loputage pasta.
Kuumutage õli suurel pannil keskmisel kuumusel. Lisage küüslauk ning praadige kuni see on kergelt pruunistunud.
Lisage tükeldatud kanarinnafilee ning maitsestage soola, pipra ja tšillihelvestega. Küpsetage, kuni kanatükid on täielikult läbiküpsenud.
Segage suures kausis keedetud pasta, kanatükid, pesto ja päikesekuivatatud tomatid.
Tõstke kaussidesse ning kaunistage parmesani juustu ja basiilikulehtedega.
koostisained
Juhised
Pange suur pott veega keema ning maitsestage soolaga. Lisage sisse pasta ning keetke seda umbes 8-10 minutit või kuni al dente. Seejärel nõrutage ja loputage pasta.
Kuumutage õli suurel pannil keskmisel kuumusel. Lisage küüslauk ning praadige kuni see on kergelt pruunistunud.
Lisage tükeldatud kanarinnafilee ning maitsestage soola, pipra ja tšillihelvestega. Küpsetage, kuni kanatükid on täielikult läbiküpsenud.
Segage suures kausis keedetud pasta, kanatükid, pesto ja päikesekuivatatud tomatid.
Tõstke kaussidesse ning kaunistage parmesani juustu ja basiilikulehtedega.
Jäta tagasiside