Seda maitsvat magusat klassikalist kõrvitsapirukat on lihtne valmistada. Kasutage seda lollikindlat retsepti pühade ajal või mis tahes mitteametlikul koosviibimisel sõprade või perega.
Koostisained:
Valmistamine:
Kuumutage ahi 200 kraadini.
Põhja valmistamiseks näppige sõrmedega või, jahu, suhkur ja sool. Lisage külm vesi ning sõtkuge kuni tainas on ühtlane.
Asetage tainas kaetuna vähemalt pooleks tunniks külma. Seejärel rullige tainas ning laotage 22 cm pirukavormi põhja ja külgedele.
Täidise valmistamiseks segage suures kausis elektrimiksriga kõrvitsapüree, kondenspiim, pruun suhkur, munad, kaneel, ingver, muskaatpähkel ja sool.
Kallake segu põhjale ning küpsetage eelkuumutatud ahjus 40-60 minutit või kuni täidise keskele pistetud tikk jääb puhtaks. Vajaduse korral katke servad fooliumiga, et vältida äärte kõrbemist küpsemise ajal.
Enne serveerimist eemaldage pirukas ahjust ning laske sellel toatemperatuurini jahtuda.
koostisained
Juhised
Kuumutage ahi 200 kraadini.
Põhja valmistamiseks näppige sõrmedega või, jahu, suhkur ja sool. Lisage külm vesi ning sõtkuge kuni tainas on ühtlane.
Asetage tainas kaetuna vähemalt pooleks tunniks külma. Seejärel rullige tainas ning laotage 22 cm pirukavormi põhja ja külgedele.
Täidise valmistamiseks segage suures kausis elektrimiksriga kõrvitsapüree, kondenspiim, pruun suhkur, munad, kaneel, ingver, muskaatpähkel ja sool.
Kallake segu põhjale ning küpsetage eelkuumutatud ahjus 40-60 minutit või kuni täidise keskele pistetud tikk jääb puhtaks. Vajaduse korral katke servad fooliumiga, et vältida äärte kõrbemist küpsemise ajal.
Enne serveerimist eemaldage pirukas ahjust ning laske sellel toatemperatuurini jahtuda.
Jäta tagasiside