Vürtsitage oma maitsemeeli selle koduse magusa tšillimoosi retseptiga! Selles moosis on magus ja vürtsikas omavahel täiuslikus tasakaalus, mistõttu meeldib see igale Aasia köögi armastajale. Magus tšillimoos sobib ideaalselt kevadrullide kastmiseks, Aasiapäraste toitude maitsestamiseks või juustuvaagna kaunistamiseks. Oma elava värvi ja ahvatleva aroomiga viib see moos teie toidud täiesti uuele tasemele! Ja mis kõige parem? Seda on ka uskumatult lihtne valmistada! Nii et jäta poest ostetud kraam vahele ja avalda külalistele oma kulinaarsete oskustega muljet, serveerides seda kodust magusat tšillimoosi.
Koostisained:
Valmistamine:
Lisage köögikombaini punane paprika, tšilli, ingver, küüslauguküüned ja konserveeritud tomatid. Blenderdage, kuni segu on ühtlane.
Kallake segu koos suhkru ja punase veini äädikaga laiapõhjalisse kastrulisse. Keerake pliit kõrgele kuumusele ja kuumutage keemiseni.
Koorige maha mistahes pinnale kerkiv vaht (see väheneb, mida kauem moos keeb). Seejärel vähendage kuumust ja jätkake keetmist umbes 1 tund, kuni moos on paksenenud.
Seejärel valage moos värskelt steriliseeritud purki, sulgege kaanega ja laske täielikult jahtuda.
Pärast avamist säilitage seda külmikus ja kasutage 6 kuu jooksul.
koostisained
Juhised
Lisage köögikombaini punane paprika, tšilli, ingver, küüslauguküüned ja konserveeritud tomatid. Blenderdage, kuni segu on ühtlane.
Kallake segu koos suhkru ja punase veini äädikaga laiapõhjalisse kastrulisse. Keerake pliit kõrgele kuumusele ja kuumutage keemiseni.
Koorige maha mistahes pinnale kerkiv vaht (see väheneb, mida kauem moos keeb). Seejärel vähendage kuumust ja jätkake keetmist umbes 1 tund, kuni moos on paksenenud.
Seejärel valage moos värskelt steriliseeritud purki, sulgege kaanega ja laske täielikult jahtuda.
Pärast avamist säilitage seda külmikus ja kasutage 6 kuu jooksul.
Jäta tagasiside