Küpsetatud BBQ kanatiivad (retsept)

Küpsetatud BBQ kanatiivad retsept

Need ahjus valmivad kanatiivad kergelt vürtsika magusa BBQ kastmega sobivad teie toidulauale igal aastaajal. Pakkuge neid perele ja sõpradele ning võite kindlad olla, et nad jäävad söögiga rahule!

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg10 minutitKüpsetusaeg23 minutitAeg kokku33 minutit

Koostisained:


 900 g külmutatud kanatiibu (sulatatud)
 155 g ketšupit
 120 ml punase veini äädikat
 50 g tumepruuni suhkrut
 2 tl suitsutatud paprikapulbrit
 ½ tl soola
 ½ tl värskelt purustatud musta pipart
 ½ tl punase pipra helbeid

Valmistamine:


1

Küpsetage kanatiivad kuumaõhufritüüris vastavate juhiste järgi kuni need on kuldpruunid. Kuumaõhufritüüri puudumisel võite tiibu küpsetada kas tavalises ahjus või pannil õli sees.

2

BBQ kastme valmistamiseks segage väikeses potis ketšup, äädikas, pruun suhkur, suitsutatud paprikapulber, sool, pipar ja punase pipra helbed. Keetke 5 minutit aeg-ajalt segades.

3

Pange küpsetatud kanatiivad suurde kaussi, lisage sobiv kogus kastet ja segage korralikult nii, et kõik kanatiivad oleksid ühtlaselt kastmega kaetud. Serveerige.

koostisained

 900 g külmutatud kanatiibu (sulatatud)
 155 g ketšupit
 120 ml punase veini äädikat
 50 g tumepruuni suhkrut
 2 tl suitsutatud paprikapulbrit
 ½ tl soola
 ½ tl värskelt purustatud musta pipart
 ½ tl punase pipra helbeid

Juhised

1

Küpsetage kanatiivad kuumaõhufritüüris vastavate juhiste järgi kuni need on kuldpruunid. Kuumaõhufritüüri puudumisel võite tiibu küpsetada kas tavalises ahjus või pannil õli sees.

2

BBQ kastme valmistamiseks segage väikeses potis ketšup, äädikas, pruun suhkur, suitsutatud paprikapulber, sool, pipar ja punase pipra helbed. Keetke 5 minutit aeg-ajalt segades.

3

Pange küpsetatud kanatiivad suurde kaussi, lisage sobiv kogus kastet ja segage korralikult nii, et kõik kanatiivad oleksid ühtlaselt kastmega kaetud. Serveerige.

Küpsetatud BBQ kanatiivad