See kreemjas kookos-kikerhernekarri on parim karri retsept, mida te proovinud olete! See on lihtsasti valmiv vegan karri, mis on tehtud ühes potis ning mis on uskumatult maitsekas ning eelarvesõbralik!
Lisage hakitud sibul ja tükeldatud tomatid. Maitsestage meresoola ja jahvatatud musta pipraga.
Alandage kuumust ja laske umbes 10 minutit küpseda, kuni tomatite mahlad loomulikul teel eralduvad ja sibulad on pehmed.
Lisage juurde kikerherned, hakitud küüslauk, garam masala, karripulber, köömned ja kookospiim. Segage kokku.
Lisage kookosjahu, mis aitab karril kergelt pakseneda. Kuumutage karri keemiseni ja seejärel vähendage kuumust, nii et segu vaikselt veel 10-12 minutit keeks.
Maitske ja vajaduse korral lisage veel soola ja pipart. Võtke karri tulelt ja pigistage peale laimimahl. Segage ühtlaseks.
* Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.