See krevetipasta sobib nii romantilisteks õhtuteks kui ka lihtsateks argipäevasteks õhtusöökideks. Selle krevetipasta valmistamiseks võib kasutada ükskõik millist meelepärast pastat!
Koostisained:
Valmistamine:
Pange suur pott veega keema ning maitsestage soolaga. Lisage sisse linguine'i pasta ning keetke 6-8 minutit või kuni al dente. Seejärel nõrutage ja loputage pasta.
Kuumutage suurel pannil keskmisel kuumusel või ja oliiviõli. Lisage šalottsibul, küüslauk ja tšillipipar ning praadige 3-4 minutit.
Seejärel lisage pannile krevetid ning maitsestage need soola ja pipraga. Küpsetage 2-3 minutit, regulaarselt segades, kuni krevetid on roosad. Tõstke krevetid pannilt ning hoidke neid soojas.
Kraapige puulusikaga panni põhjast pruunistunud toidutükid ning valage pannile valge vein ja sidrunimahl. Kuumutage kuni keemiseni.
Lisage või, oliiviõli, sool ja must pipar ning segage läbi.
Valage pannile ka linguine'i pasta, krevetid ja petersell ning segage, kuni need on võiseguga hästi kaetud.
Serveerimisel piserdage soovi korral peale oliiviõli.
koostisained
Juhised
Pange suur pott veega keema ning maitsestage soolaga. Lisage sisse linguine'i pasta ning keetke 6-8 minutit või kuni al dente. Seejärel nõrutage ja loputage pasta.
Kuumutage suurel pannil keskmisel kuumusel või ja oliiviõli. Lisage šalottsibul, küüslauk ja tšillipipar ning praadige 3-4 minutit.
Seejärel lisage pannile krevetid ning maitsestage need soola ja pipraga. Küpsetage 2-3 minutit, regulaarselt segades, kuni krevetid on roosad. Tõstke krevetid pannilt ning hoidke neid soojas.
Kraapige puulusikaga panni põhjast pruunistunud toidutükid ning valage pannile valge vein ja sidrunimahl. Kuumutage kuni keemiseni.
Lisage või, oliiviõli, sool ja must pipar ning segage läbi.
Valage pannile ka linguine'i pasta, krevetid ja petersell ning segage, kuni need on võiseguga hästi kaetud.
Serveerimisel piserdage soovi korral peale oliiviõli.
Jäta tagasiside