Seda spinati ja fetajuustuga koorikuta quiche’i võib serveerida mis tahes söögi ajal. See kerge maitsega quiche valmib umbes tunniga. Võite oma maitse järgi lisada sisse ka singitükke ja vahetada fetajuustu mõne teise juustu vastu.
Koostisained:
Valmistamine:
Kuumutage ahi temperatuurile 175 kraadi ning määrige 22 cm pirukavorm kergelt võiga.
Kuumutage õli suurel pannil keskmisel kuumusel. Lisage sibul ja hautage umbes 3 minutit, kuniks sibul on täiesti pehme. Segage regulaarselt.
Lisage spinat ning praadige pidevalt segades kuniks üleliigne vedelik on kadunud.
Kloppige suures kausis omavahel munad, sool ja pipar.
Lisage hulka spinatisegu ja fetajuust ning kloppige kuniks segu on ühtlane. Valage segu pirukavormi.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes 30 minutit või kuni quiche on tahenenud.
Enne serveerimist laske umbes kümme minutit jahtuda.
koostisained
Juhised
Kuumutage ahi temperatuurile 175 kraadi ning määrige 22 cm pirukavorm kergelt võiga.
Kuumutage õli suurel pannil keskmisel kuumusel. Lisage sibul ja hautage umbes 3 minutit, kuniks sibul on täiesti pehme. Segage regulaarselt.
Lisage spinat ning praadige pidevalt segades kuniks üleliigne vedelik on kadunud.
Kloppige suures kausis omavahel munad, sool ja pipar.
Lisage hulka spinatisegu ja fetajuust ning kloppige kuniks segu on ühtlane. Valage segu pirukavormi.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes 30 minutit või kuni quiche on tahenenud.
Enne serveerimist laske umbes kümme minutit jahtuda.
Jäta tagasiside