Bloody Mary valmistamine kodus on lihtne ja kiire. Selle traditsioonilise kokteili vürtsikas, soolane maitse teeb sellest ideaalse valiku brunchiks või muudeks pärastlõunasteks sündmusteks.
Koostisained:
Valmistamine:
Lisage šheikerisse jää, viin, tomatimahl, Worcestershire'i kaste, tabasco, sidrunimahl, sool ja pipar.
Šheikige umbes 20 sekundit või kuni šheiker on väljastpoolt külm.
Kurnake segu jääga täidetud klaasi.
Viimaks lisage garneeringuks sellerivars ja sidruniviil ning nautige.
koostisained
Juhised
Lisage šheikerisse jää, viin, tomatimahl, Worcestershire'i kaste, tabasco, sidrunimahl, sool ja pipar.
Šheikige umbes 20 sekundit või kuni šheiker on väljastpoolt külm.
Kurnake segu jääga täidetud klaasi.
Viimaks lisage garneeringuks sellerivars ja sidruniviil ning nautige.
Jäta tagasiside