- Kuumutage kookosõli sügavas potis keskmisel kuumusel. 
- Lisage hakitud sibul ja tükeldatud tomatid. Maitsestage meresoola ja jahvatatud musta pipraga. 
- Alandage kuumust ja laske umbes 10 minutit küpseda, kuni tomatite mahlad loomulikul teel eralduvad ja sibulad on pehmed. 
- Lisage juurde kikerherned, hakitud küüslauk, garam masala, karripulber, köömned ja kookospiim. Segage kokku. 
- Lisage kookosjahu, mis aitab karril kergelt pakseneda. Kuumutage karri keemiseni ja seejärel vähendage kuumust, nii et segu vaikselt veel 10-12 minutit keeks. 
- Maitske ja vajaduse korral lisage veel soola ja pipart. Võtke karri tulelt ja pigistage peale laimimahl. Segage ühtlaseks. 
- Enne serveerimist laske karril veidi jahtuda.