Jaapani miso ramen supp kanaga (retsept)

Jaapani miso ramen supp kanaga retsept

Olge valmis rüüpama kõige maitsvamat miso ramen suppi, mida elus proovinud olete! See südamlik ja lohutav roog on valmistatud rikkaliku maitsetest pakatava puljongi, õrnade nuudlite ja mahlaka kanaga. Miks mitte proovida midagi uut ja lisada oma õhtusöögirutiinile veidi vunki? Selles retseptis ei pea te kindlasti pettuma!

RaskusasteKerge

PortsionKogus
Valmistamise aeg5 minutitKüpsetusaeg25 minutitAeg kokku30 minutit

Koostisained:


 1 küüslauguküüs (purustatud)
 1 tl ingveripastat
 30 ml Mirin kastet
 15 ml sojakastet
 40 g punast misopastat
 500 ml kanapuljongit
 1 suur muna
 120 g kanarinda
 maitse järgi soola ja musta pipart
 80 g ramen-nuudleid
 30 g idusid
 1 rohelise sibula vars

Valmistamine:


1

Kuumutage õli kastrulis keskmisel kuumusel. Lisage purustatud küüslauk ja ingveripasta ning küpsetage 3 minutit regulaarselt segades.

2

Lisage Mirin kaste, sojakaste ja puljong. Segage hästi läbi ning keetke madalal temberatuuril 15-20 minutit.

3

Vahepeal asetage muna koos jaheda veega väikesesse kastrulisse. Asetage kõrge kuumuse peale ning keetke 4 minutit, pärast mida pistke kohe jääkülma vette.

4

Asetage kanarind lõikelauale ja katke kilega. Koputage väga kergelt rullikuga veidi lamedamaks. Maitsestage meresoola ja musta pipraga.

5

Kuumutage õli pannil keskmisel kuumusel, lisage kanarind ja küpsetage 4 minutit mõlemalt poolt. Eemaldage tulelt, katke fooliumiga ja jätke vähemalt 5 minutiks puhkama.

6

Keetke nuudlid vastavalt pakendi juhistele.

7

Vahepeal koorige ja poolitage munad ning viilutage kanarind.

8

Võtke puljongisegu tulelt maha. Valage umbes pool tassi sellest eraldi kaussi ning vispeldage sinna sisse misopasta, nii et see lahustuks ja seguneks hästi kokku. (NB! Kuna miso sisaldab elusaid baktereid, ei tohiks seda lisada otse keevasse vedelikku, sest see tapab probiootikumid.)

9

Lisage vahustatud segu tagasi ülejäänud puljongile ja segage hästi kokku.

10

Asetage nuudlid kaussi ja valage üle miso puljongiseguga. Lisage peale munapoolikud, viilutatud kanarind, idud ja tükeldatud roheline sibul. Soovi korral maitsestage värskelt jahvatatud musta pipraga.

koostisained

 1 küüslauguküüs (purustatud)
 1 tl ingveripastat
 30 ml Mirin kastet
 15 ml sojakastet
 40 g punast misopastat
 500 ml kanapuljongit
 1 suur muna
 120 g kanarinda
 maitse järgi soola ja musta pipart
 80 g ramen-nuudleid
 30 g idusid
 1 rohelise sibula vars

Juhised

1

Kuumutage õli kastrulis keskmisel kuumusel. Lisage purustatud küüslauk ja ingveripasta ning küpsetage 3 minutit regulaarselt segades.

2

Lisage Mirin kaste, sojakaste ja puljong. Segage hästi läbi ning keetke madalal temberatuuril 15-20 minutit.

3

Vahepeal asetage muna koos jaheda veega väikesesse kastrulisse. Asetage kõrge kuumuse peale ning keetke 4 minutit, pärast mida pistke kohe jääkülma vette.

4

Asetage kanarind lõikelauale ja katke kilega. Koputage väga kergelt rullikuga veidi lamedamaks. Maitsestage meresoola ja musta pipraga.

5

Kuumutage õli pannil keskmisel kuumusel, lisage kanarind ja küpsetage 4 minutit mõlemalt poolt. Eemaldage tulelt, katke fooliumiga ja jätke vähemalt 5 minutiks puhkama.

6

Keetke nuudlid vastavalt pakendi juhistele.

7

Vahepeal koorige ja poolitage munad ning viilutage kanarind.

8

Võtke puljongisegu tulelt maha. Valage umbes pool tassi sellest eraldi kaussi ning vispeldage sinna sisse misopasta, nii et see lahustuks ja seguneks hästi kokku. (NB! Kuna miso sisaldab elusaid baktereid, ei tohiks seda lisada otse keevasse vedelikku, sest see tapab probiootikumid.)

9

Lisage vahustatud segu tagasi ülejäänud puljongile ja segage hästi kokku.

10

Asetage nuudlid kaussi ja valage üle miso puljongiseguga. Lisage peale munapoolikud, viilutatud kanarind, idud ja tükeldatud roheline sibul. Soovi korral maitsestage värskelt jahvatatud musta pipraga.

Jaapani miso ramen supp kanaga