Kes ei oleks näinud varem neid isuäratavaid ameerikapäraseid Corn Doge, mida pigem eesti keelde tõlkima ei hakkakski. Maitsev hotdogi vorst praetud taina sees viib keele alla ja sobib ideaalseks snäkiks.
Tänapäeval juba leiab Eestiski mitmeid kohti, mis neid Ameerika soolaseid maiusi serveerib, kuid miks mitte proovida neid teha oma kodus! See on tõesti imelihtne ning need valmivad vaid poole tunniga.
Põhiline koostisosa nendes maitsvates küpsetistes on selle sees olev küpsenud hotdogi vorst ning maisijahust tainas. Maisijahu on siinkohal oluline, sest mida peenem on jahu, seda parem on ka Corn dog’ide tekstuur. Ameerikas on levinud nn “corn meal”, mis võib olla üpris jäme. Meie poodides on tavaline maisijahu kergelt kättesaadav.
Hotdogi vorsti tainasse kastmisel on heaks nipiks see, kui te selle klaasi sees oleva taina seest võtate välja pulka keerutades. Nii on kindel, et vorst saab tainaga ühtlaselt kaetud ning praadimisel ei lähe tainas lõhki.