Üks lihtsaid ja uskumatult maitsvaid roogi, mida külalistele juhuslikuks koosviibimiseks serveerida, on see fantastiline Chilli con carne. Klassikaliselt serveeritakse seda koos riisiga, kuid võib süüa ka ilma lisandita.
Koostisained:
Valmistamine:
Kuumutage õli pannil keskmisel tulel. Praadige küüslauk, sibul ja tšillipipar pehmeks.
Lisage hakkliha ja praadige seda segades, kuni see on pruunistunud.
Lisage sool, pipar, köömen, tšillipulber, paprika, pune, kaneelipulk ja nelk ning tükeldatud tomatid koos vedelikuga.
Hautage kaanega potis umbes 45 minutit.
Seejärel lisage oad ning keedke veel 15 minutit. Enne serveerimist eemaldage kaneelipulk.
koostisained
Juhised
Kuumutage õli pannil keskmisel tulel. Praadige küüslauk, sibul ja tšillipipar pehmeks.
Lisage hakkliha ja praadige seda segades, kuni see on pruunistunud.
Lisage sool, pipar, köömen, tšillipulber, paprika, pune, kaneelipulk ja nelk ning tükeldatud tomatid koos vedelikuga.
Hautage kaanega potis umbes 45 minutit.
Seejärel lisage oad ning keedke veel 15 minutit. Enne serveerimist eemaldage kaneelipulk.
Jäta tagasiside