Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Chilli con carne
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
20
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
45
minutes
minutes
Aeg kokku:
1
hour
hour
5
minutes
minutes
Portsionit:
5
Kalorid:
397
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
2 ½
spl
taimeõli
▢
1
suur sibul (hakitud)
▢
½
tšillipipart (hakitud)
▢
2 ½
küüslauguküünt (hakitud)
▢
450
g
veisehakkliha
▢
600
g
terveid kooritud tomateid koos vedelikuga (tükeldatud)
▢
¾
tl
soola
▢
½
tl
värskelt jahvatatud musta pipart
▢
¾
spl
jahvatatud köömneid
▢
¼
spl
tšillipulbrit
▢
1
spl
paprikapulbrit
▢
1
spl
kuivatatud punet (oreganot)
▢
1
kaneelipulk
▢
3
tervet nelki
▢
300
g
punaseid ube (loputatud ja nõrutatud)
Valmistamine
Kuumutage õli pannil keskmisel tulel. Praadige küüslauk, sibul ja tšillipipar pehmeks.
Lisage hakkliha ja praadige seda segades, kuni see on pruunistunud.
Lisage sool, pipar, köömen, tšillipulber, paprika, pune, kaneelipulk ja nelk ning tükeldatud tomatid koos vedelikuga.
Hautage kaanega potis umbes 45 minutit.
Seejärel lisage oad ning keedke veel 15 minutit. Enne serveerimist eemaldage kaneelipulk.
Toitumisalane teave
Kalorid:
397
kcal
Süsivesikud:
33
g
Valgud:
24
g
Rasvad:
19
g
Küllastunud rasvhapped:
6
g
Kolesterool:
62
mg
Sool:
917
mg
Kiudained:
7
g
Sugar:
11
g
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!