California sushi (retsept)

Viimati uuendatud: 10/08/2023
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)

California sushi retsept

California sushi on klassikaline sushirull, mida naudivad sushisõbrad kogu maailmas. See rull on valmistatud värsketest koostisosadest, nagu avokaado, mango, kurk ja krabi ning on kaetud värske kalamarjaga. See ei ole mitte ainult populaarne roog sushirestoranides, vaid seda on ka kodus õigete koostisosade ja retseptiga lihtne valmistada. Olenemata sellest, kas olete algaja sushivalmistaja või kogenud proff, see California sushirulli retsept avaldab teile kindlasti muljet. Nii et miks oodata? Õppige seda maitsvat sushi rulli tegema juba täna ja avaldage oma sõpradele ja perele muljet!

California sushi

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin Kommenteeri
Ettevalmistuse aeg: 30 minutes
Küpsetusaeg: 20 minutes
Aeg kokku: 50 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 232kcal

Koostisosad 

Sushiriisi valmistamiseks:

  • 200 g Jaapani lühiteralist riisi
  • 295 ml külma vett
  • 3 spl riisiäädikat

Sushirullide valmistamiseks:

  • 2 küpset mangot
  • 2 avokaadot
  • 1 kurk
  • 250 g krabipulki
  • 1 pakk nori-lehti
  • wasabit
  • Kewpie Jaapani majoneesi
  • punast kalamarja

Serveerimiseks:

  • wasabit
  • sojakastet

Valmistamine

Sushiriisi valmistamiseks:

  1. Loputage riisi veega, kuni vesi on selge.
  2. Asetage riis riisikeetjasse ning küpsetage tootjapoolsete juhiste järgi. Kui riis on keenud, laske sel 10 minutit riisikeetjas kaane all seista.
  3. Asetage riis keraamilisse kaussi ja lisage aeglaselt riisiäädikat, samal ajal segades. Katke kauss niiske lapiga ning asetage kõrvale jahtuma.

Sushirullide valmistamiseks:

  1. Asetage sushimatt puhtale tasasele pinnale ning asetage selle peale kile.
  2. Tõstke õhuke kiht riisi kile peale, vajutage seda ettevaatlikult bambuslusikaga ning asetage peale nori leht.
  3. Määrige nori lehe ühele küljele õhuke kiht wasabit ning asetage peale krabi, kurk, avokaado ja mango.
  4. Pigistage peale veidi Kewpie majoneesi.
  5. Nüüd rullige bambusmatti alustades servast, surudes seda tugevalt, kuni jõuate bambusmati otsa.
  6. Võtke sushirull bambusmatilt, eemaldage kile ja lõigake ettevaatlikult 2,5 cm paksusteks tükkideks. Niisutage teravat nuga iga kord, kui lõikate uut viilu.
  7. Asetage kalamari taldrikule, seejärel rullige iga sushiviil kalamarja sees, kuni see on pealt kalamarjaga kaetud. Serveerige koos wasabi ja sojakastmega!

Toitumisalane teave

Portsioni suurus: 8gKalorid: 232kcalSüsivesikud: 24gValgud: 4gRasvad: 14gKüllastunud rasvhapped: 2gKolesterool: 5mgSool: 135mgKiudained: 4gSugar: 3g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Sushid

    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Retsepti hinnang




    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Portsioni suurus
     
    8 g
    Kalorid
    232
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    14
    g
    22
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    2
    g
    13
    %
    Kolesterool
     
    5
    mg
    2
    %
    Sool
     
    135
    mg
    6
    %
    Süsivesikud
     
    24
    g
    8
    %
    Kiudained
     
    4
    g
    17
    %
    Sugar
     
    3
    g
    3
    %
    Valgud
     
    4
    g
    8
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.