California sushi on klassikaline sushirull, mida naudivad sushisõbrad kogu maailmas. See rull on valmistatud värsketest koostisosadest, nagu avokaado, mango, kurk ja krabi ning on kaetud värske kalamarjaga. See ei ole mitte ainult populaarne roog sushirestoranides, vaid seda on ka kodus õigete koostisosade ja retseptiga lihtne valmistada. Olenemata sellest, kas olete algaja sushivalmistaja või kogenud proff, see California sushirulli retsept avaldab teile kindlasti muljet. Nii et miks oodata? Õppige seda maitsvat sushi rulli tegema juba täna ja avaldage oma sõpradele ja perele muljet!
Koostisained:
Valmistamine:
Loputage riisi veega, kuni vesi on selge.
Asetage riis riisikeetjasse ning küpsetage tootjapoolsete juhiste järgi. Kui riis on keenud, laske sel 10 minutit riisikeetjas kaane all seista.
Asetage riis keraamilisse kaussi ja lisage aeglaselt riisiäädikat, samal ajal segades. Katke kauss niiske lapiga ning asetage kõrvale jahtuma.
Asetage sushimatt puhtale tasasele pinnale ning asetage selle peale kile.
Tõstke õhuke kiht riisi kile peale, vajutage seda ettevaatlikult bambuslusikaga ning asetage peale nori leht.
Määrige nori lehe ühele küljele õhuke kiht wasabit ning asetage peale krabi, kurk, avokaado ja mango.
Pigistage peale veidi Kewpie majoneesi.
Nüüd rullige bambusmatti alustades servast, surudes seda tugevalt, kuni jõuate bambusmati otsa.
Võtke sushirull bambusmatilt, eemaldage kile ja lõigake ettevaatlikult 2,5 cm paksusteks tükkideks. Niisutage teravat nuga iga kord, kui lõikate uut viilu.
Asetage kalamari taldrikule, seejärel rullige iga sushiviil kalamarja sees, kuni see on pealt kalamarjaga kaetud. Serveerige koos wasabi ja sojakastmega!
koostisained
Juhised
Loputage riisi veega, kuni vesi on selge.
Asetage riis riisikeetjasse ning küpsetage tootjapoolsete juhiste järgi. Kui riis on keenud, laske sel 10 minutit riisikeetjas kaane all seista.
Asetage riis keraamilisse kaussi ja lisage aeglaselt riisiäädikat, samal ajal segades. Katke kauss niiske lapiga ning asetage kõrvale jahtuma.
Asetage sushimatt puhtale tasasele pinnale ning asetage selle peale kile.
Tõstke õhuke kiht riisi kile peale, vajutage seda ettevaatlikult bambuslusikaga ning asetage peale nori leht.
Määrige nori lehe ühele küljele õhuke kiht wasabit ning asetage peale krabi, kurk, avokaado ja mango.
Pigistage peale veidi Kewpie majoneesi.
Nüüd rullige bambusmatti alustades servast, surudes seda tugevalt, kuni jõuate bambusmati otsa.
Võtke sushirull bambusmatilt, eemaldage kile ja lõigake ettevaatlikult 2,5 cm paksusteks tükkideks. Niisutage teravat nuga iga kord, kui lõikate uut viilu.
Asetage kalamari taldrikule, seejärel rullige iga sushiviil kalamarja sees, kuni see on pealt kalamarjaga kaetud. Serveerige koos wasabi ja sojakastmega!
Jäta tagasiside