See suurepärane küpsetatud crème brulee on mõnusalt kreemine ja siidjas ning pealt kaetud krõbeda suhkrukihiga.
Koostisained:
Valmistamine:
Eelkuumutage ahi 150 kraadini.
Täitke pott veega ning laske sel keema tõusta. Samal ajal segage teises potis vahukoor, suhkur ja sool ning kuumutage madalal kuumusel pidevalt segades 4-5 minutit.
Kloppige munakollased ja vaniljeekstrakt keskmise suurusega kausis kreemjaks. Lisage vähehaaval pidevalt segades juurde kuuma vahukooresegu. Jaotage ja valage saadud segu 4 creme brulee vormi.
Asetage väikesed creme brulee vormid suurde ahjuvormi ning täitke see nõu umbes poolenisti kuuma veega.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus 25-30 minutit või kuni vaniljekreem on kergelt tahenenud. Asetage creme bruleed külmikusse neljaks kuni kuueks tunniks tahenema.
Enne serveerimist lisage igale creme brulee`le 1 supilusikatäis suhkrut ning põletage leeklambi ehk gaasipõleti abil kuldpruuniks.
koostisained
Juhised
Eelkuumutage ahi 150 kraadini.
Täitke pott veega ning laske sel keema tõusta. Samal ajal segage teises potis vahukoor, suhkur ja sool ning kuumutage madalal kuumusel pidevalt segades 4-5 minutit.
Kloppige munakollased ja vaniljeekstrakt keskmise suurusega kausis kreemjaks. Lisage vähehaaval pidevalt segades juurde kuuma vahukooresegu. Jaotage ja valage saadud segu 4 creme brulee vormi.
Asetage väikesed creme brulee vormid suurde ahjuvormi ning täitke see nõu umbes poolenisti kuuma veega.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus 25-30 minutit või kuni vaniljekreem on kergelt tahenenud. Asetage creme bruleed külmikusse neljaks kuni kuueks tunniks tahenema.
Enne serveerimist lisage igale creme brulee`le 1 supilusikatäis suhkrut ning põletage leeklambi ehk gaasipõleti abil kuldpruuniks.
Jäta tagasiside