Need suhkruküpsised valmivad kiiresti ja lihtsalt. Maitse lisamiseks võite küpsiste sisse lisada šokolaaditükke või komme või kaunistada need hoopiski glasuuriga.
Koostisained:
Valmistamine:
Kuumutage ahi temperatuurile 190 kraadi.
Segage väikeses kausis omavahel jahu, küpsetussooda ja küpsetuspulber.
Vahustage suhkur ja või elektrimikseriga ühtlaseks. Kloppige juurde muna ja vaniljeekstrakt.
Madalal kiirusel vahustamist jätkates lisage järk-järgult hulka jahusegu.
Sõtkuge kätega tainas ühtlaseks ning seejärel voolige tainast pähklisuurused pallikesed ja asetage need 5 cm vahedega küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus 8-10 minutit kuni küpsiste servad on kuldpruunid. Asetage traatrestile jahtuma.
koostisained
Juhised
Kuumutage ahi temperatuurile 190 kraadi.
Segage väikeses kausis omavahel jahu, küpsetussooda ja küpsetuspulber.
Vahustage suhkur ja või elektrimikseriga ühtlaseks. Kloppige juurde muna ja vaniljeekstrakt.
Madalal kiirusel vahustamist jätkates lisage järk-järgult hulka jahusegu.
Sõtkuge kätega tainas ühtlaseks ning seejärel voolige tainast pähklisuurused pallikesed ja asetage need 5 cm vahedega küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus 8-10 minutit kuni küpsiste servad on kuldpruunid. Asetage traatrestile jahtuma.
Jäta tagasiside