Magusad mandlid (retsept)

Magusad mandlid retsept

Need krõbedad magusad mandlid on kergesti valmistatavad ning ei valmista pettumust! Need sobivad hästi nii suupisteks pühadelauale, kommi asendajaks kui ka mistahes magusate või soolaste roogade garneeringuks.

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg5 minutitKüpsetusaeg15 minutitAeg kokku35 minutit

Koostisained:


 200 g suhkrut
 120 ml vett
 1 spl jahvatatud kaneeli
 290 g terveid mandleid

Valmistamine:


1

Kuumutage potis suhkur, vesi ja kaneel keskmisel kuumusel keemiseni. Segage.

2

Lisage mandlid ning keetke pidevalt segades kuni kogu vedelik on aurustunud ning mandlitele jäänud vaid karamelline kate.

3

Valage mandlid küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile, laotage ühtlaselt laiali ning laske umbes 15 minutit jahtuda.

koostisained

 200 g suhkrut
 120 ml vett
 1 spl jahvatatud kaneeli
 290 g terveid mandleid

Juhised

1

Kuumutage potis suhkur, vesi ja kaneel keskmisel kuumusel keemiseni. Segage.

2

Lisage mandlid ning keetke pidevalt segades kuni kogu vedelik on aurustunud ning mandlitele jäänud vaid karamelline kate.

3

Valage mandlid küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile, laotage ühtlaselt laiali ning laske umbes 15 minutit jahtuda.

Magusad mandlid