Need krõbedad magusad mandlid on kergesti valmistatavad ning ei valmista pettumust! Need sobivad hästi nii suupisteks pühadelauale, kommi asendajaks kui ka mistahes magusate või soolaste roogade garneeringuks.
Koostisained:
Valmistamine:
Kuumutage potis suhkur, vesi ja kaneel keskmisel kuumusel keemiseni. Segage.
Lisage mandlid ning keetke pidevalt segades kuni kogu vedelik on aurustunud ning mandlitele jäänud vaid karamelline kate.
Valage mandlid küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile, laotage ühtlaselt laiali ning laske umbes 15 minutit jahtuda.
koostisained
Juhised
Kuumutage potis suhkur, vesi ja kaneel keskmisel kuumusel keemiseni. Segage.
Lisage mandlid ning keetke pidevalt segades kuni kogu vedelik on aurustunud ning mandlitele jäänud vaid karamelline kate.
Valage mandlid küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile, laotage ühtlaselt laiali ning laske umbes 15 minutit jahtuda.
Jäta tagasiside