Limoncello on silmapaistev, jääkülm, värskendav alkohoolne jook, mille valmistamiseks kulub 3 nädalat.
Koostisained:
Valmistamine:
Koorige sidrunid ja asetage koored suurde klaaspudelisse või purki.
Valage pudelisse viin, katke lõdvalt kinni ja laske 1 nädal toatemperatuuril tõmmata.
Pärast 1 nädalat valage suhkur ja vesi keskmise suurusega kastrulisse ning keetke umbes 15 minutit (NB! Ärge segage.) Seejärel eemaldage siirup tulelt ja laske sel toatemperatuurini jahtuda.
Valage viinasegu siirupi hulka ning segage korralikult läbi. Seejärel sõeluge jook klaaspudelitesse ja sulgege iga pudel korgiga. Laske 2 nädalat toatemperatuuril laagerduda.
Seejärel asetage limoncello sügavkülmikusse ning säilitage seal kuni tarbimiseni.
Serveerige jahutatud pitsides jääkülmalt.
koostisained
Juhised
Koorige sidrunid ja asetage koored suurde klaaspudelisse või purki.
Valage pudelisse viin, katke lõdvalt kinni ja laske 1 nädal toatemperatuuril tõmmata.
Pärast 1 nädalat valage suhkur ja vesi keskmise suurusega kastrulisse ning keetke umbes 15 minutit (NB! Ärge segage.) Seejärel eemaldage siirup tulelt ja laske sel toatemperatuurini jahtuda.
Valage viinasegu siirupi hulka ning segage korralikult läbi. Seejärel sõeluge jook klaaspudelitesse ja sulgege iga pudel korgiga. Laske 2 nädalat toatemperatuuril laagerduda.
Seejärel asetage limoncello sügavkülmikusse ning säilitage seal kuni tarbimiseni.
Serveerige jahutatud pitsides jääkülmalt.
Jäta tagasiside