Tõsta oma kokteilimängu selle kerge ja värskendava Hugo kokteili retseptiga! See jook on täiuslik tasakaal magusa ja hapu vahel ning sobib ideaalselt suvisel ajal nautimiseks. See on valmistatud leedriõiesiirupi, prosecco, gaseeritud vee ja piparmündi kombinatsioonist, mis rikastab teie maitsemeeli. See Hugo kokteil on ideaalne jook igaks puhuks, olenemata sellest, kas lõõgastute päikesepaistelisel terrassil või võõrustate külalisi suvisel õhtusöögil. Paiskame mõned mullid ja tõstame klaasi joogile, mis on nii stiilne kui ka maitsev!
Koostisained:
Valmistamine:
Vajutage piparmündilehti peopesade vahel, et neist maitse välja tuua, ja asetage seejärel jääga täidetud pokaali. Lisage laimiviilud pigistades neist veidi mahla klaasi.
Valage peale leedriõiesiirup, Prosecco ja gaseeritud vesi.
Segage ettevaatlikult läbi ning serveerige kohe.
koostisained
Juhised
Vajutage piparmündilehti peopesade vahel, et neist maitse välja tuua, ja asetage seejärel jääga täidetud pokaali. Lisage laimiviilud pigistades neist veidi mahla klaasi.
Valage peale leedriõiesiirup, Prosecco ja gaseeritud vesi.
Segage ettevaatlikult läbi ning serveerige kohe.
Jäta tagasiside