Bruschetta on klassikaline Itaalia eelroog, mida on lihtne kodus valmistada. Röstitud Baguette sai on kaetud tomatite, parmesani, küüslaugu ja värske basiilikuga. Parima tulemuse saavutamiseks on soovitatav kasutada kvaliteetset palsamiäädikat.
Koostisained:
Valmistamine:
Kuumutage ahi 200 kraadini. Lõigake Baguette sai umbes 1 cm paksusteks viiludeks ning määrige mõlemalt poolt kergelt õliga.
Seejärel asetage saiaviilud suurele küpsetusplaadile ning röstige neid ahjus 5-10 minutit, keerates saiaviilud poole peal ümber.
Vahepeal segage kausis omavahel kokku tükeldatud tomatid, basiilik, parmesan ja hakitud küüslauk. Segage juurde palsamiäädikas, 2 teelusikatäit oliiviõli, Koššer sool ja värskelt jahvatatud must pipar.
Tõstke tomatisegu lusikaga röstitud saiaviiludele ja serveerige kohe.
koostisained
Juhised
Kuumutage ahi 200 kraadini. Lõigake Baguette sai umbes 1 cm paksusteks viiludeks ning määrige mõlemalt poolt kergelt õliga.
Seejärel asetage saiaviilud suurele küpsetusplaadile ning röstige neid ahjus 5-10 minutit, keerates saiaviilud poole peal ümber.
Vahepeal segage kausis omavahel kokku tükeldatud tomatid, basiilik, parmesan ja hakitud küüslauk. Segage juurde palsamiäädikas, 2 teelusikatäit oliiviõli, Koššer sool ja värskelt jahvatatud must pipar.
Tõstke tomatisegu lusikaga röstitud saiaviiludele ja serveerige kohe.
Jäta tagasiside