Teie ees on taevalike beseeküpsiste retsept! Need beseeküpsised on ülimalt kerged ja õhulised ning loovad täiusliku tasakaalu oma krõbedate, õrnade koorikute ja pehmete, kohevate keskosade vahel. Ükskõik, kas naudite neid niisama või lisate neid garneeringuks oma magustoidule, rõõmustavad need magusad maiuspalad kindlasti teie maitsemeeli.
Koostisained:
Valmistamine:
Seadke ahi temperatuurile 90 kraadi.
Eraldage munavalged munakollastest, kuid olge ettevaatlik, et ükski munakollase piisk munavalge hulka ei satuks.
Valage munavalged köögikombaini, lisage viinakivi ja sool ning alustage mikserdamist madalal kiirusel, järk-järgult kiirust suurdendades.
Vahustage munavalgeid kuni moodustuvad pehmed piigid ning seejärel hakake aeglaselt suhkrut lisama. (Võite teha seda teelusikatäis korraga või lihtsalt puistata seda nii aeglaselt, kui saate.)
Kui kogu suhkur on lisatud, raputage sisse ka vaniljesuhkur. Munavalged on valmis, kui on moodustunud tugevad tipud. (NB! Ärge laske valmis beseevahul kaua niisama seista!)
Kui soovite värvilisi beseeküpsiseid, siis jaotage beseevaht vastavalt eraldi kaussidesse ning segage ettevaatlikult sisse toiduvärv.
Valage beseevaht lilleotsaga varustatud pritskotti ning vajutage küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile väikesed lillekujulised beseed, jättes nende vahele umbes 2 cm ruumi.
Küpsetage eelkuumutatud ahjus keskmisel restil umbes 1 tund, seejärel lülitage ahi välja ja laske suletud ahjus veel 1-2 tundi kuivada.
Beseeküpsised on valmis, kui nad on läbivalt kuivanud ning saate neid küpsetusplaadilt kergelt eemaldada.
koostisained
Juhised
Seadke ahi temperatuurile 90 kraadi.
Eraldage munavalged munakollastest, kuid olge ettevaatlik, et ükski munakollase piisk munavalge hulka ei satuks.
Valage munavalged köögikombaini, lisage viinakivi ja sool ning alustage mikserdamist madalal kiirusel, järk-järgult kiirust suurdendades.
Vahustage munavalgeid kuni moodustuvad pehmed piigid ning seejärel hakake aeglaselt suhkrut lisama. (Võite teha seda teelusikatäis korraga või lihtsalt puistata seda nii aeglaselt, kui saate.)
Kui kogu suhkur on lisatud, raputage sisse ka vaniljesuhkur. Munavalged on valmis, kui on moodustunud tugevad tipud. (NB! Ärge laske valmis beseevahul kaua niisama seista!)
Kui soovite värvilisi beseeküpsiseid, siis jaotage beseevaht vastavalt eraldi kaussidesse ning segage ettevaatlikult sisse toiduvärv.
Valage beseevaht lilleotsaga varustatud pritskotti ning vajutage küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile väikesed lillekujulised beseed, jättes nende vahele umbes 2 cm ruumi.
Küpsetage eelkuumutatud ahjus keskmisel restil umbes 1 tund, seejärel lülitage ahi välja ja laske suletud ahjus veel 1-2 tundi kuivada.
Beseeküpsised on valmis, kui nad on läbivalt kuivanud ning saate neid küpsetusplaadilt kergelt eemaldada.
Jäta tagasiside