Aeglaselt küpsetatud veisepõsk punase veini kastmes (retsept)

Viimati uuendatud: 10/08/2023
Keskmine hinnang: 5 (3 häält)

Aeglaselt küpsetatud veisepõsk punase veini kastmes retsept

Aeglaselt küpsetatud veisepõsk punase veini kastmes on nii suussulavalt õrn, et seda võib isegi lusikaga süüa! Lihale lisavatest koostisosadest saab maitseküllase kaste, mis sobib ideaalselt kartulipüree juurde.

Aeglaselt küpsetatud veisepõsk punase veini kastmes

#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #ed9f16; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #ed9f16; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #ed9f16; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #ed9f16; }
Keskmine hinnang: 5 (3 häält)
Prindi Pin Kommenteeri
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Küpsetusaeg: 3 hours 30 minutes
Aeg kokku: 3 hours 45 minutes
Portsionit: 6
Kalorid: 586kcal
Vältige ekraani pimedaks muutumist

Koostisosad 

  • 3 spl oliiviõli
  • 1 ½ kg veisepõske
  • 1 hakitud sibul
  • 1 hakitud sellerivars
  • 1 hakitud porgand
  • 4 hakitud küüslauguküünt
  • 6 tüümiani vart
  • 4 loorberilehte
  • 250 ml veiseliha puljongit
  • 500 ml punast veini
  • 2 ½ tl soola
  • musta pipart

Valmistamine

  1. Valmistage ette veisepõsed. Eemaldage põskedelt rasvane äär. Kuivatage kätepaberiga ning maitsestage lihatükid soola ja pipraga.
  2. Kuumutage suures potis 2 spl oliiviõli. Praadige veisepõski mõlemalt poolt, kuni need on kergelt pruunid. Asetage taldrikule.
  3. Keerake kuumus keskmisele ning lisage juurde 1 spl oliiviõli. Lisage hakitud küüslauk ja sibul ning praadige umbes 3 minutit, kuni sibul muutub klaasjaks.
  4. Lisage hakitud seller ja porgand. Praadige umbes 3 minutit.
  5. Lisage potti punane vein ja segage läbi. Keetke veinisegu umbes 1 minut.
  6. Lisage ülejäänud koostisosad ning katke pott kaanega.
  7. Pliidil: keetke keskmisel kuumusel 2-2,5 h, kuni veisepõsed on pehmed. Pöörake neid küpsetamise ajal vähemalt korra.
  8. Ahjus: asetage pott ahju ning küpsetage 160 kraadi juures 3-3,5 h.
  9. Eemaldage veisepõsed potist. Visake ära tüümian ja loorberilehed.
  10. Püreestage järelejäänud vedelik saumiksriga ühtlaseks kastmeks.
  11. Keetke kastet keskmisel kuumusel 3-5 minutit, kuni kaste muutub paksemaks.
  12. Lisage maitse järgi soola ja pipart. Eemaldage kaste pliidilt ning lisage juurde küpsetatud veisepõsed.

Toitumisalane teave

Portsioni suurus: 390gKalorid: 586kcalSüsivesikud: 6gValgud: 49gRasvad: 33gKüllastunud rasvhapped: 12gKolesterool: 148mgSool: 2195mgPotassium: 1143mgKiudained: 1gSugar: 2g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Liharoad

    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Maksimaalne faili üleslaadimise suurus: 10 MB. Saate üles laadida: pilt, video. Pane failid siia

    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Portsioni suurus
     
    390 g
    Kalorid
    586
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    33
    g
    51
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    12
    g
    75
    %
    Kolesterool
     
    148
    mg
    49
    %
    Sool
     
    2195
    mg
    95
    %
    Potassium
     
    1143
    mg
    33
    %
    Süsivesikud
     
    6
    g
    2
    %
    Kiudained
     
    1
    g
    4
    %
    Sugar
     
    2
    g
    2
    %
    Valgud
     
    49
    g
    98
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.