Teie ees on selle suve 8 parimat grill-liha marinaadi retsepti! Need lihtsad ja kiired marinaadid annavad teie grill-lihale rikkaliku maitset ning muudavad liha eriliselt mahlaseks.
Lisage kõik marinaadi koostisosad väikesesse kaussi ja segage kokku.
Asetage sealihatükid klaaskaussi või ziplock-kotti. Valage marinaad liha peale, segades seda nii, et liha oleks marinaadiga täielikult kaetud.
Katke kauss või sulgege kott ja asetage liha külmikusse 2-18 tunniks marineerima.
Kuumutage grill temperatuurini 190 °C. Õlitage grillrestid hästi.
Laske liigsel marinaadil lihatükkidelt maha tilkuda ning asetage need grillile. Küpsetage 7-9 minutit ühe külje kohta, kuni sisetemperatuur saavutab 62 kraadi.
* Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.