Need hõrgutavad šokolaadimuffinid on märgatavalt šokolaadise maitsega ning salajane koostisosa jogurt, muudab taigna eriliselt pehmeks ja suussulavaks. Järgmisel päeval maitsevad need veelgi paremini.
Koostisained:
Valmistamine:
Kuumutage ahi 200 kraadini. Vooderdage 12 muffinivormi paberist muffinivormidega.
Segage suures kausis jahu, suhkur, kakaopulber, küpsetuspulber ja 3/4 šokolaaditükkidest.
Vahustage teises kausis jogurt, piim, õli, muna ja vanilje, kuni need on hästi segunenud. Kui tainas on parajasti segunenud, valage juurde jahusegu ning segage ettevaatlikult.
Täitke muffinivormid 3/4 ulatuses tainaga ning raputage peale järelejäänud šokolaaditükid.
Küpsetage eelkuumutatud ahjus umbes 20 minutit, kuniks keskele pistetud hambatikk kuivaks jääb.
Enne serveerimist laske muffinitel traatrestil umbes 10 minutit seista.
koostisained
Juhised
Kuumutage ahi 200 kraadini. Vooderdage 12 muffinivormi paberist muffinivormidega.
Segage suures kausis jahu, suhkur, kakaopulber, küpsetuspulber ja 3/4 šokolaaditükkidest.
Vahustage teises kausis jogurt, piim, õli, muna ja vanilje, kuni need on hästi segunenud. Kui tainas on parajasti segunenud, valage juurde jahusegu ning segage ettevaatlikult.
Täitke muffinivormid 3/4 ulatuses tainaga ning raputage peale järelejäänud šokolaaditükid.
Küpsetage eelkuumutatud ahjus umbes 20 minutit, kuniks keskele pistetud hambatikk kuivaks jääb.
Enne serveerimist laske muffinitel traatrestil umbes 10 minutit seista.
Jäta tagasiside