Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Makaronid hakklihaga
Keskmine hinnang:
5
(
2
häält)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
8
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
20
minutes
minutes
Aeg kokku:
28
minutes
minutes
Portsionit:
4
Kalorid:
487
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
300
g
makarone
▢
1
spl
oliiviõli
▢
450
g
veisehakkliha
▢
1
hakitud sibul
▢
½
tl
soola
▢
näputäis tšillihelbeid
▢
½
tl
selleri seemneid
▢
800
g
purustatud tomateid
▢
2
spl
Worcestershire kastet
▢
15
g
hakitud värsket peterselli
▢
soola ja pipart maitsestamiseks
Valmistamine
Keetke makaronid soolatud vees vastavalt pakendi juhistele.
Lisage kuumale pannile oliiviõli. Lisage juurde veisehakkliha ja hakitud sibul ning praadige 4-6 minutit.
Lisage juurde selleri seemned, tšillihelbed, sool, purustatud tomatid ja Worcestershire kaste. Keetke segu 5 minutit.
Nõrutage makaronid ning jätke alles umbes 100 ml keeduvett.
Segage makaronid kastmesse ning lisage juurde värske petersell. Hautage veel 5 minutit. Kui segu on liiga kuiv, lisage juurde makaronide keeduvett.
Lisage maitse järgi soola ja pipart.
Toitumisalane teave
Kalorid:
487
kcal
Süsivesikud:
30
g
Valgud:
36
g
Rasvad:
24
g
Küllastunud rasvhapped:
8
g
Kolesterool:
101
mg
Sool:
682
mg
Kiudained:
5
g
Sugar:
7
g
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!