Sangria (retsept)

Sangria retsept

Sangria on ideaalne värskendav puuviljane kokteil suviste koosviibimiste jaoks. Selleks, et luua tõeline Hispaania kokteil on soovitatav kasutada Hisapaania punast veini, nagu näiteks Garnachat.

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg15 minutitAeg kokku15 minutit

Koostisained:


 750 ml kuiva punast veini
 12 cl brändit
 12 cl triple sec'i
 80 ml külmutatud limonaadikontsentraati
 80 ml apelsinimahla
 60 ml sidrunimahla
 50 g valget suhkrut (valikuline)
 1 keskmine apelsin (lõigatud ümarateks viiludeks)
 1 keskmise suurusega sidrun (lõigatud ümarateks viiludeks)
 1 keskmise suurusega laim (lõigatud ümarateks viiludeks)
 8 maraschino-kirssi
 470 ml gaseeritud vett (valikuline)

Valmistamine:


1

Valage kannu või suurde nõusse apelsinimahl, sidrunimahl, suhkur, brändi, triple sec, limonaadikontsentraat ja punane vein.

2

Lisage maraschino-kirsid, apelsini-, sidruni- ja laimiviilud.

3

Vahetult enne serveerimist segage sangria sinne soovi korral gaseeritud vesi.

4

Maksimaalse maitse saavutamiseks serveerige kohe jääga.

5

Sangria säilib jahedas 8-24 tundi.

koostisained

 750 ml kuiva punast veini
 12 cl brändit
 12 cl triple sec'i
 80 ml külmutatud limonaadikontsentraati
 80 ml apelsinimahla
 60 ml sidrunimahla
 50 g valget suhkrut (valikuline)
 1 keskmine apelsin (lõigatud ümarateks viiludeks)
 1 keskmise suurusega sidrun (lõigatud ümarateks viiludeks)
 1 keskmise suurusega laim (lõigatud ümarateks viiludeks)
 8 maraschino-kirssi
 470 ml gaseeritud vett (valikuline)

Juhised

1

Valage kannu või suurde nõusse apelsinimahl, sidrunimahl, suhkur, brändi, triple sec, limonaadikontsentraat ja punane vein.

2

Lisage maraschino-kirsid, apelsini-, sidruni- ja laimiviilud.

3

Vahetult enne serveerimist segage sangria sinne soovi korral gaseeritud vesi.

4

Maksimaalse maitse saavutamiseks serveerige kohe jääga.

5

Sangria säilib jahedas 8-24 tundi.

Sangria