Kui need šokolaaditükkidega küpsised lauale tõsta, kaovad need kui tina tuhka. Vaniljepudingu pulber on peamine komponent, mis eristab neid küpsiseid teistest. Antud retseptis kasutatakse vaniljepudingu pulbrit, kuid võite proovida ka šokolaadi (või mis tahes muud meelepärast) maitset.
Koostisained:
Valmistamine:
Kuumutage ahi 175 kraadile.
Segage keskmises kausis omavahel kokku jahu ja küpsetuspulber.
Mikserdage suures kausis või, pruun suhkur ja valge suhkur. Lisage juurde kiire vaniljepudingu pulber ning segage hästi läbi.
Lisage juurde vaniljeekstrakt ja munad ning mikserdage segu ühtlaseks.
Lisage võisegule juurde varem kokku segatud jahu ja küpsetuspulber.
Segage juurde šokolaaditükid ning soovi korral hakitud pähklid.
Asetage supilusikatäis tainast küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile jättes küpsiste vahele piisavalt ruumi.
Küpsetage ahjus ca 10-12 minutit, kuni küpsiste ääred on kuldpruunid.
koostisained
Juhised
Kuumutage ahi 175 kraadile.
Segage keskmises kausis omavahel kokku jahu ja küpsetuspulber.
Mikserdage suures kausis või, pruun suhkur ja valge suhkur. Lisage juurde kiire vaniljepudingu pulber ning segage hästi läbi.
Lisage juurde vaniljeekstrakt ja munad ning mikserdage segu ühtlaseks.
Lisage võisegule juurde varem kokku segatud jahu ja küpsetuspulber.
Segage juurde šokolaaditükid ning soovi korral hakitud pähklid.
Asetage supilusikatäis tainast küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile jättes küpsiste vahele piisavalt ruumi.
Küpsetage ahjus ca 10-12 minutit, kuni küpsiste ääred on kuldpruunid.
Jäta tagasiside