Need kõrvitsaküpsised on imelised! Need on tihedad, nätsked ja täis nii palju head maitset, sealhulgas pruuni võid ja vahtrasiirupit. Nendele küpsistele on lisatud maitsev pruuni suhkru-kaneeli kate, mis teeb nad eriti isuäratavaks.
Selle retsepti saladuseks on rikkalik pruun või. See annab nendele küpsistele tohutult maitset ning läheb suurepäraselt kokku soojade vürtside ja kõrvitsaga. Seega ongi esimene oluline etapp selle retsepti puhul pruunistada või, ärge jätke seda vahele!
Esmalt pruunistage või. Selleks sulatage või keskmisel kuumisel, segades seda pidevalt, kuni see muutub pruuniks.
Valage või anumasse ning jahutage külmikus 20 minutit, kuid ärge laske sellel tahkuda.
Eelsoojendage ahi 180 kraadini ja asetage ahjuplaadile küpsetuspaber.
Segage kausis kokku jahu, söögisooda, küpsetuspulber, sool ja vürtsid. Asetage kõrvale.
Segage eraldi kausis kokku pruun suhkur ja jahtunud pruun või. Tekstuur peaks olema märja liiva sarnane.
Segage sisse munakollane, vahtrasiirup, vanilliekstrakt ja kõrvitsapüree.
Lisage juurde kõik kuivad koostisosad ning segage ühtlaseks tainaks.
Segage eraldi kokku katte koostisosad.
Võtke suure lusikaga tainast ning katke see katteseguga. Asetage see küpsetuspaberile, jättes umbes 8 cm vahet. Korrake sama ülejäänud tainaga.
Küpsetage küpsiseid 12-15 minutit, kuni ääred on tumedad ja keskosa on veidi kerkinud. Laske neil jahtuda enne serveerimist.
Kalorid: 343kcalSüsivesikud: 49gValgud: 3gRasvad: 16gKüllastunud rasvhapped: 10gKolesterool: 56mgSool: 333mgPotassium: 93mgKiudained: 1gSugar: 30gA-Vitamiin: 1519IUC-Vitamiin: 0.3mgKaltsium: 52mgRaud: 1mgMagneesium: 11mg