Suvikõrvitsa pannkoogid on ideaalne viis nautida täiuslikku hilissuve köögivilja – suvikõrvitsat! Tükeldatud suvikõrvitsad on siin segatud koos maitsva parmesani, jahu ja vürtsidega ning seejärel praetud maitsvaks suupisteks.
Serveerige neid maitsvaid pannkooke koos hapukoore või tomatikastme või oma lemmiku dipiga maitsva eelroa nautimiseks või kõrvale oma põhiroale.
Kuna suvikõrvitsal on sees palju vett, tuleb neist ennem vesi välja pigistada. See teeb need pannkoogid mõnusaks kuldseks ja krõbedaks väljast ning pehmeks ja õrnaks seest. Paljud soolavad ennem küpsetamist suvikõrvitsat, kuid samuti võib ennem riivitud suvikõrvitsat praadida pannil umbes 5 minutit.
Selleks, et valmiksid head pannkoogid, on soovitatav suvikõrvitsat õhukeseks riivida, see võimaldab küpsetamisel vormida hea pannkoogi. Kasutage julgelt oma kodus leiduvat riivi, et suvikõrvitsast õhukesed tükid või ribad saada. Samuti ei pea te muretsema suvikõrvitsa koorimise pärast, sest ka selle koor lähen pannkoogis nii pehmeks, et te ei saa arugi, et see seal on.