Need ahjus valmistatavad s’mores’id on imeliselt lihtsad ja sobivad suurepäraselt igaks olukorraks, kui on vaja kiiret maiustust.
Kuigi klassikalised s’mores’id on tuntud oma lõkke ääres röstimise poolest, on ahjus valmivad s’mores’id suurepärane alternatiiv, kui puudub ligipääs lõkkele. Need on ka ideaalne lahendus, kui pereliikmed või sõbrad tulevad külla ja soovid kiiresti midagi maitsvat lauale panna.
Tavaline meetod lõkkeäärsete s’mores’ide jaoks hõlmab vahukommide röstimist tikkude või metallvarraste otsas, mis loob lõkke ääres viibimise maagilise kogemuse. Kuid kui sul pole aega ega kohta lõkke tegemiseks, on see ahjus valmistatav variant täiuslik lahendus. Lisaks saab neid korraga valmistada suures koguses, nii et keegi ei pea ootama.
Ahjus valmistatavate s’mores’ide eelis on ka see, et kõik koostisosad valmivad ühtlaselt. Vahukommid saavad ikkagi mõnusalt kuldpruuniks ja krõbedaks. Šokolaad sulab ahjus ühtlaselt ja saavutab ideaalse tekstuuri, ilma et ükski tükk jääks sulamata. Küpsised muutuvad veidi röstituks, mis annab neile sügavama ja rikkalikuma maitse.
Samuti saad kasutada mitmesuguseid koostisosi, olenevalt oma eelistustest. Näiteks sobivad tavalised küpsised, kuid võid kasutada ka kodus tehtud versioone. Sama kehtib šokolaadi ja vahukommide kohta – tavalised poest ostetud koostisosad on täiesti sobilikud, kuid kui oled käsitööfänn, võib kodus valmistatud versioon lisada s’mores’idele erilise puudutuse. Kasutan sageli Lindti šokolaadi, kuna see sulab imeliselt ja sobib täpselt küpsise peale, kuid ka Reeses kommid või muud šokolaadid toimivad suurepäraselt.