Valage kuubikuteks lõigatud sibulad keskmise suurusega kaussi. Lisage sool ja segage hästi läbi. Asetage 60 minutiks toatemperatuurile seisma. NB! Ärge kurnake sibulast vedelikku välja, sest see aitab sibulal keemise ajal pehmeneda.
Soojendage oliiviõli pannil keskmisel kuumusel. Lisage sibulad ja nende leotamisvedelik ning küpsetage neid, aeg-ajalt segades, umbes 10 minutit, kuni need on läbikumavad.
Lisage sibulale pipar ja pool tüümiani kogusest ning segage kokku. Vähendage kuumust keskmiselt madalale ja lisage punase veini äädikas ja palsamiäädikas.
Keetke umbes 10 minutit, aeg-ajalt segades. Selles etapis on äädikad keedetud ja sibulasse segunenud. Segu on muutunud pannil paksemaks.
Suurendage kuumust ja segage hulka suhkur, sidrunimahl ja sidrunikoor. Sibulad tumenevad tunduvalt, kui suhkur võtab vastu palsamiäädika värvi.
Keetke umbes 15 minutit, aeg-ajalt, et segu pannile ei kleepuks.
Eemaldage pann tulelt. Segage hulka ülejäänud tüümian ja laske sibulamoosil pannil jahtuda. Kui see on täielikult jahtunud, maitske ja lisage vajadusel soola.
Sibulamoos on kohe kasutamiseks valmis. Säilitamiseks valage sibulamoos klaaspurki või plastpakendisse ning hoidke seda külmkapis.
* Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.
Küpsiste nõusoleku haldamine
Parima kasutuskogemuse pakkumiseks kasutame selliseid tehnoloogiaid nagu küpsised, et salvestada ja/või pääseda ligi seadme andmetele. Nende tehnoloogiatega nõustumine võimaldab meil töödelda selliseid andmeid nagu sirvimiskäitumine või unikaalsed ID-d sellel saidil. Nõusoleku andmata jätmine või selle tühistamine võib mõjutada teatud funktsioone negatiivselt.
Funktsionaalne
Always active
Tehniline salvestamine või juurdepääs on rangelt vajalik seaduslikul eesmärgil, et võimaldada konkreetse teenuse kasutamist, mida tellija või kasutaja on selgesõnaliselt taotlenud, või ainuüksi elektroonilise sidevõrgu kaudu toimuva side edastamiseks.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistika
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.Tehniline salvestamine või juurdepääs, mida kasutatakse ainult anonüümsetel statistilistel eesmärkidel. Ilma kohtukutse, internetiteenuse pakkuja vabatahtliku nõusoleku või kolmanda isiku täiendavate andmeteta ei saa ainuüksi sel eesmärgil salvestatud või välja otsitud teavet tavaliselt kasutada teie tuvastamiseks.
Turundus
Tehniline salvestamine või juurdepääs on vajalik selleks, et luua kasutaja profiilid reklaami saatmiseks või jälgida kasutajat veebilehel või mitmel veebilehel sarnastel turunduslikel eesmärkidel.