See maitsev hiinapärane pelmeenisupp on mõnus viis hiina toidu isu kustutada, tehes seda ise kodustes tingimustes. Mõnus ja aromaatne puljong, kus on sees õrnad maitsestatud sealihapelmeenid. Puljongi aromaatne maitse tuleneb lisatud ingverist, sojakastmest, seesamist ja küüslaugust.
Neid hiinapäraseid pelmeene ehk Wontone on lihtne teha poes saadaval olevate ruudukujuliste tainalehtedega, kuhu tuleb vaid täidis lisada, tainast niisutada ning maitsev pelmeen kokku voltida! Wontoni tainas on tehtud värskest munanuudli tainast ning see on kergesti vormitav, mistõttu saab sellest lihtsa vaevaga erineva kujuga pelmeene valmistada.
Siinkohal on lihana täidises kasutatud seahakkliha, kuid seda võib julgelt ka asendada näiteks kana-, kalkuni- või isegi veisehakklihaga ning kasvõi krevettidega. Sealiha on aga oma hea maitse ja tekstuuri poolest suurepärane valik.
Pelmeene saab soovi korral ka rohkem ette valmistada ning neid sügavkülmikus säilitada, et soovi korral järgmine kord nende tegemisel aega säästa ning otse keevasse puljongisse potsatada. Külmutatud pelmeene enne keetmist sulatada vaja ei ole.