Proovige seda dekadentset pasta-rooga erilisteks puhkudeks või igapäevasteks söögikordadeks. See roog valmib lihtsalt ja kõigest 40 minutiga!
Koostisained:
Valmistamine:
Pange suur pott veega keema ning maitsestage soolaga. Lisage sisse pasta ning keetke seda umbes 13 minutit või kuni al dente. Seejärel nõrutage ja loputage pasta.
Vahepeal praadige peekonit suurel pannil umbes 10 minutit, keerates peekonit regulaarselt ümber, kuni see on ühtlaselt pruunistunud. Eemaldage peekon, jättes rasv pannile.
Praadige keskmisel kuumusel järelejäänud peekoniõlis küüslauk kuniks see on kergelt pruunistunud.
Seejärel lisage piim, toorjuust ja või ning segage see pannil ühtlaseks. Pärast 5 minutit lisage juurde parmesan, herned, sink ja peekon.
Segage hulka pasta ning serveerige.
koostisained
Juhised
Pange suur pott veega keema ning maitsestage soolaga. Lisage sisse pasta ning keetke seda umbes 13 minutit või kuni al dente. Seejärel nõrutage ja loputage pasta.
Vahepeal praadige peekonit suurel pannil umbes 10 minutit, keerates peekonit regulaarselt ümber, kuni see on ühtlaselt pruunistunud. Eemaldage peekon, jättes rasv pannile.
Praadige keskmisel kuumusel järelejäänud peekoniõlis küüslauk kuniks see on kergelt pruunistunud.
Seejärel lisage piim, toorjuust ja või ning segage see pannil ühtlaseks. Pärast 5 minutit lisage juurde parmesan, herned, sink ja peekon.
Segage hulka pasta ning serveerige.
Jäta tagasiside