Kui küsitakse mingit kuulsat Rootsi rooga, oskab peaaegu iga inimene mainida Rootsi lihapalle. Teine samaväärne ja maitsev roog on Lindströmi kotlett, ehk nn rootsipärane burger või pihv. Selle retsepti järgi saate valmistada imemaitsva Lindströmi kotleti, mis on kindlasti parem kõigist poe omadest.
Vahukoore, kappari, peedi ja siidriäädikaga valmistamine annab kotletile suurepärase aroomi ja maitse. Tavaliselt serveeritakse neid kotlette praetud munaga ja mitte alati kukli sees. Nende valmistamine võtab vähem kui 20 minutit.
Kuumutage pannil 1 spl võid ning praadige sibulat 5 minutit, kuni see on pehme.
Segage kokku veisehakkliha, munakollased, vahukoor, peet, kapparid ja siidriäädikas.
Vormige segust 12-16 väikest kotletti või 4-6 suuremat kotletti, kui soovite serveerida koos praemunaga.
Kuumutage pannil ülejäänud või ja õli ning praadige pannil kotlette mõlemalt poolt 4-6 minutit, kuni need on küpsed.
Serveerige soovi korral praemunaga.
Kalorid: 513kcalSüsivesikud: 4gValgud: 23gRasvad: 45gKüllastunud rasvhapped: 17gKolesterool: 303mgSool: 218mgPotassium: 401mgKiudained: 1gSugar: 2gA-Vitamiin: 581IUC-Vitamiin: 2mgKaltsium: 60mgRaud: 3mgMagneesium: 26mg