Need on kindlasti parimad isetehtud kananagitsad, mida te maitsnud olete. Krõbedad kodused kananagitsad on tervislikud ja palju isuäratavamad kui poest saadavad. Ning mis kõige parem, need valmivad vähem kui 30 minutiga!
Selle retsepti teeb eriti heaks õrn ja pehme kana ning väljaspool asuv panko riivsai koos värvikate maitseainetega. Üks nipp, mis annab eriti krõbeda tulemuse on see, kui kasutada oliiviõli küpsetusspreid. Teine oluline nipp on see, et enne valmistamist tasub riivsaia ahjus 5 minutit röstida, et saada eriti hea ja krõbe koorik.
Hea maitse annab neile kananagitsatele see suurepärane vürtside segu, mis sisaldab soola, pipart, sibulapulbrit, paprikapulbrit, küüslaugupulbrit ja veidi särtsakuse lisamiseks cayenne pipart. Pärast nagitsate küpsetamist võite neid julgelt 2-3 kuud sügavkülmas säilitada ning igal ajal uuesti ahjus üles soojendada.
Eelsoojendage ahi 200 °C . Valage panko riivsai õhukese kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pihustage peale oliiviõli küpsetusspreid. Küpsetage ahjus 2 minutit, segage ja küpsetage veel 2-3 minutit.
Valage riivsai kaussi. Segage sisse maitseained: sool, must pipar, sibulapulber, paprikapulber, küüslaugupulber ja cayenne pipar. Asetage kõrvale.
Vispeldage eraldi kausis kokku munad ja mandlipiim. Asetage kõrvale. Lõigake kanafilee 2-3 cm tükkideks ning kastke iga tükk esmalt munasegusse ja seejärel riivsaia sisse, et see saaks igalt poolt kaetud.
Asetage kaetud kanatükid küpsetuspaberiga kaetud ahjurestile. Pihustage kõigile peale veel küpsetusspreid ning küpsetage ahjus 15-20 minutit, kuni kana on kenasti kuldpruun.
Kalorid: 345kcalSüsivesikud: 34gValgud: 33gRasvad: 8gKüllastunud rasvhapped: 2gKolesterool: 154mgSool: 1083mgPotassium: 565mgKiudained: 2gSugar: 3gA-Vitamiin: 454IUC-Vitamiin: 2mgKaltsium: 115mgRaud: 3mgMagneesium: 54mg