Parimad Retseptid logo

Krõbedad kodused kananagitsad (retsept)

Viimati uuendatud: 21/11/2024
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)

Krõbedad kodused kananagitsad retsept

Need on kindlasti parimad isetehtud kananagitsad, mida te maitsnud olete. Krõbedad kodused kananagitsad on tervislikud ja palju isuäratavamad kui poest saadavad. Ning mis kõige parem, need valmivad vähem kui 30 minutiga!

Selle retsepti teeb eriti heaks õrn ja pehme kana ning väljaspool asuv panko riivsai koos värvikate maitseainetega. Üks nipp, mis annab eriti krõbeda tulemuse on see, kui kasutada oliiviõli küpsetusspreid. Teine oluline nipp on see, et enne valmistamist tasub riivsaia ahjus 5 minutit röstida, et saada eriti hea ja krõbe koorik.

Hea maitse annab neile kananagitsatele see suurepärane vürtside segu, mis sisaldab soola, pipart, sibulapulbrit, paprikapulbrit, küüslaugupulbrit ja veidi särtsakuse lisamiseks cayenne pipart. Pärast nagitsate küpsetamist võite neid julgelt 2-3 kuud sügavkülmas säilitada ning igal ajal uuesti ahjus üles soojendada.

Krõbedad kodused kananagitsad

Need krõbedad kodused kananagitsad trumpavad üle igasugused poest saadavad eelvalmistatud nagitsad. Panko riivsai ning maitsev vürtside segu teevad neist ideaalse snäki, mida nautida.
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin Kommenteeri
Ettevalmistuse aeg: 20 minutes
Küpsetusaeg: 15 minutes
Aeg kokku: 35 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 345kcal

Koostisosad 

  • 180 g panko riivsaia
  • oliiviõli küpsetusspreid
  • 1 tl soola
  • 1 tl musta pipart
  • 1 tl sibulapulbrit
  • 1 tl paprikapulbrit
  • ½ tl küüslaugupulbrit
  • ¼ tl cayenne pipart
  • 2 suurt muna
  • 2 spl mandlipiima
  • 450 g kanarinnafileed

Valmistamine

  1. Eelsoojendage ahi 200 °C . Valage panko riivsai õhukese kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pihustage peale oliiviõli küpsetusspreid. Küpsetage ahjus 2 minutit, segage ja küpsetage veel 2-3 minutit.
  2. Valage riivsai kaussi. Segage sisse maitseained: sool, must pipar, sibulapulber, paprikapulber, küüslaugupulber ja cayenne pipar. Asetage kõrvale.
  3. Vispeldage eraldi kausis kokku munad ja mandlipiim. Asetage kõrvale.
  4. Lõigake kanafilee 2-3 cm tükkideks ning kastke iga tükk esmalt munasegusse ja seejärel riivsaia sisse, et see saaks igalt poolt kaetud.
  5. Asetage kaetud kanatükid küpsetuspaberiga kaetud ahjurestile. Pihustage kõigile peale veel küpsetusspreid ning küpsetage ahjus 15-20 minutit, kuni kana on kenasti kuldpruun.

Toitumisalane teave

Kalorid: 345kcalSüsivesikud: 34gValgud: 33gRasvad: 8gKüllastunud rasvhapped: 2gKolesterool: 154mgSool: 1083mgPotassium: 565mgKiudained: 2gSugar: 3gA-Vitamiin: 454IUC-Vitamiin: 2mgKaltsium: 115mgRaud: 3mgMagneesium: 54mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Liharoad

    5 from 1 vote (1 rating without comment)
    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Retsepti hinnang




    Maksimaalne faili üleslaadimise suurus: 10 MB. Saate üles laadida: pilt, video. Pane failid siia

    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Kalorid
    345
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    8
    g
    12
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    2
    g
    13
    %
    Kolesterool
     
    154
    mg
    51
    %
    Sool
     
    1083
    mg
    47
    %
    Potassium
     
    565
    mg
    16
    %
    Süsivesikud
     
    34
    g
    11
    %
    Kiudained
     
    2
    g
    8
    %
    Sugar
     
    3
    g
    3
    %
    Valgud
     
    33
    g
    66
    %
    A-Vitamiin
     
    454
    IU
    9
    %
    C-Vitamiin
     
    2
    mg
    2
    %
    Kaltsium
     
    115
    mg
    12
    %
    Raud
     
    3
    mg
    17
    %
    Magneesium
     
    54
    mg
    14
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.