Valage oliiviõli suurde kaussi, lisage sisse tükeldatud kartulid, porgandid, seller ja 3/4 sibulaviiludest. Segage läbi nii, et kõik köögiviljad oleksid õliga kaetud. Ülejäänud sibul asetage kõrvale.
Loputage kana ja patsutage paberrätikuga põhjalikult kuivaks. Maitsestage kana seest ja väljast rohkelt soola, musta pipra ja küüslaugupulbriga.
Asetage pool kogust margariini, ülejäänud 1/4 sibulaviile , sidruniviilud, 1 teelusikatäis hakitud küüslauku ja suured selleritükid kanaõõnsusse.
Valage õlitatud köögiviljad suurele malmpannile ning asetage kana nende peale. Hajutage ülejäänud margariinitükid, küüslauk ja rosmariin köögiviljade peale.
Röstige kana ja köögivilju eelsoojendatud ahjus umbes 1 tund ja 45 minutit, kuni kananahk on pruunistunud ja krõbe, köögiviljad pehmed ja kana kõige paksemasse ossa sisestatud kiirelt mõõdetav termomeeter näitab 75 kraadi.
Laske kanalihal enne köögiviljadega serveerimist 10 minutit puhata.
* Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.