Fajita kana on lihtne ja maitsekas argiroog. See on klassikaline Mehhiko retsept, kus mahlakas kana on maitsestatud, praetud ja küpsetatud ideaalselt koos paprika ja sibulaga. Värske laim annab roale maitseküllasust ja hapukust. Tavaliselt serveeritakse seda koos soojade tortillade ja muude lisanditega. Seda tervislikku peresõbralikku retsepti on raske üle trumbata.
Kellele ei meeldiks lihtsad toidud, mis nõuavad vaid paari põhitoorainet? See kana fajita retsept on just nimelt selline. Kõik mida vajate, on vaid kana, paprika, sibul, laimimahl ja vürtsid. Soovi korral ka tortillad serveerimiseks. See on tõesti imelihtne retsept ja valmib ühel pannil vähem kui 30 minutiga.
Kuigi Fajita kana maitseb ka omapäi super hästi, võite te julgelt ka oma enda loomingulisust mängu tuua, mis teeb roa veelgi põnevamaks. Serveerige Fajita kana näiteks portsu hapukoorega või hoopis avokaadoviiludega. Või lisage juurde muid mehhiko tuntud lisandeid nagu pico de gallo ja guacamole. Samuti võite kergema eine jaoks asendada tortillad ka salatilehtedega, saades mõnusa ja värske suupiste.