See maitsev prantsusepärane Estragoni kana valmib vaid 30 minutiga ning sobib ideaalselt kartulite või hautatud köögiviljade juurde. Te ei pea kasutama eraldi potte ja panne või olema prantsuse köögi ekspert. See roog valmib vaid ühel pannil ja on imelihtne.
Prantsuse kööki mainides arvavad paljud inimesed, et alati on tegemist komplekssete juhiste ja tundide pikkuste ootamiste või hautamistega, kuid see maitsev Estragoni kana, või teise nimega Tarragoni kana on imelihtne ja sobib ideaalselt lihtsaks argiroaks teie perele.
Estragoni kana saab oma nime Estragoni nimelisest maitsetaimest, mida kasutatakse marineerimisel, puljongites ja ka köögivilja- ning seente roogades. Kui te ei leia poest seda erilist ürti värskelt, võite kasutada ka kuivatatud estragoni.
Prantsuse köögile omapäraselt on siin retseptis ka valge vein ning vahukoor selle mõnusa ja kreemise maitse lisamiseks. Kuid olge tähelepanelikud, et valge vein jõuaks enne kastme valmimist piisavalt redutseeruda.
Serveerige seda maitsvat kanarooga näiteks koos röstitud kartulite või kartulipüreega. Või hoopis hautage köögivilju nagu brokkolit ja rohelisi ube, sest ka nende juurde sobib see kreemine kana ideaalselt.