Ideaalne kiire töönädala argiroog, kui olete väsinud veise ja kanalihatoitudest ning tahate proovida sealiha uuel, lihtsal ja maitsval viisil. See retsept võtab aega vaid 30-40 minutit!
Kui teile maitseb prantsuse sibulasupp, siis armastate kindlasti ka seda sealiha prantsuse moodi. Siin retseptis on esikohal need juustused sealihatükid maitsvas prantsuse sibulasupi sarnases kastmes, ja see kõik valmib vaid ühel pannil! Vaja läheb vaid ahjukindlat panni.
Serveerige seda mahlast ja rammusat sibulakastmes sealiha koos kreemise kartulipüree, hautatud köögiviljade või muu meelepärase lisandiga.
Eelsoojendage ahi 200 kraadini. Kuumutage ahjukindlal pannil või ja oliiviõli. Lisage hakitud sibul ning praadige 3-5 minutit. Lisage 4 spl veiselihapuljongit ning kuumutage 12-15 minutit, pidevalt segades, kuni sibul on pehme ja pruun.
Maitsestage sealiha lõigud mõlemalt poolt soola, pipra, tüümiani ja küüslaugupulbriga.
Tõstke sibul pannilt kõrvale. Ärge pühkige panni puhtaks.
Lisage pannile vajadusel veidi oliiviõli ning praadige sealiha 3-4 minutit mõlemalt poolt. Asetage kõrvale.
Pange praetud sibul pannile tagasi ning lisage juurde jahu. Segage ning kuumutage 1 minut. Lisage ülejäänud veiselihapuljong ning kuumutage keemiseni. Maitsestage soola ja pipraga.
Asetage sealihatükid pannile puljongi sisse ning tõske lusikaga veidi puljongit peale. Katke juustuviilude ning riivjuustuga.
Lisage juurde värsket tüümiani ning küpsetage ahjus 8-10 minutit, kuni juust on sulanud.
Kalorid: 595kcalSüsivesikud: 10gValgud: 44gRasvad: 41gKüllastunud rasvhapped: 20gKolesterool: 170mgSool: 1031mgPotassium: 671mgKiudained: 1gSugar: 3gA-Vitamiin: 863IUC-Vitamiin: 4mgKaltsium: 441mgRaud: 1mgMagneesium: 59mg