Parimad Retseptid logo

Rabarberikissell (retsept)

Viimati uuendatud: 10/08/2023
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)

Rabarberikissell retsept

Rabarberikissell on suve alguses üks populaarsemaid retsepte eestlaste seas. Üks parimaid viise hapuka rabarberi kasutamiseks on valmistada see ahvatlev kissell, mis on täis värsket ja elavat rabarberi maitset. See magustoit rahuldab janu ja rikastab teie keha vitamiinidega. Samuti aitab magushapukas rabarberikissell rahustada seedetrakti ja parandada toitainete imendumist.

Rabarberikissell

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 10 minutes
Aeg kokku: 20 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 135kcal

Koostisosad 

  • 1 liiter vett
  • 4 rabarberivart
  • 100 g suhkrut
  • 35 g kartulitärklist (+ 100 ml vett lahustamiseks)

Valmistamine

  1. Kuumutage vesi suures kastrulis keemiseni. Lisage kooritud ja hakitud rabarber ning keetke 4-5 minutit.
  2. Vähendage kuumust keskmisele. Lisage suhkur ja segage, kuni suhkur lahustub.
  3. Lahustage kartulitärklis 100 ml külma veega ning segage rabarberisegusse.
  4. Kuumutage keemiseni, seejärel eemaldage tulelt ja tõstke kuni serveerimiseni kõrvale jahtuma.
  5. Serveerige näiteks koos vahukoore, kohupiima või hapukoorega.

Toitumisalane teave

Kalorid: 135kcalSüsivesikud: 33gValgud: 1gRasvad: 0.1gSool: 5mgKiudained: 1gSugar: 26g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Magustoidud

    Comments are closed

    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Kalorid
    135
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    0.1
    g
    0
    %
    Sool
     
    5
    mg
    0
    %
    Süsivesikud
     
    33
    g
    11
    %
    Kiudained
     
    1
    g
    4
    %
    Sugar
     
    26
    g
    29
    %
    Valgud
     
    1
    g
    2
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.